HVĚZDY V PRALESE: Miroslav Stoch v ČFL nasázel čistý hattrick

0

Na fotbalunas.cz můžete i v jarní části sezóny sledovat pravidelný přehled bývalých fotbalistů, kteří dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Komu se nejvíce dařilo hned na úvod jara?

 

Miroslav Stoch zůstal i pro jaro v ČFL, kde hájí barvy Motorletu. Populární "Miňo" si na druhý poločas na půdě Karlových Varů schoval hned tři gólové údery. Po půli byl stav 1:1, pak třikrát skóroval Stoch a Motorlet slavil výhru 4:1. Ze zápasu máme reportáž.

 

Na úvod jara už si premiérovou trefu připsal Miroslav Slepička. Ten v zimní pauze opustil Spartak Příbram a posílil v I.A třídě Chlumec.

 

Exslávista Tomáš Jablonský hraje krajský přebor za Hřebeč. Gólem dal razítko na výhru svého týmu nad týmem Český Lev-Union Beroun.

 

Další bývalý slávista Milan Černý zase hrál za Kosoř v I.A třídě a pomohl brankou k remíze proti Vestci.

 

Adam Varadi působí v MSFL, hraje za Frýdlant. Na jaře se zatím trefil jednou do sítě Vítkovic, které od Frýdlantu vyfasovaly bůra.

 

Rozjel se i jihočeský krajský přebor, kde Olešník spoléhá na Davida Lafatu. Na úvod jara si Olešník smlsnul nad Jankovem v poměru 5:0, Lafata se trefil jednou. Ze zápasu máme reportáž i fotografie.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou