Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 14:30

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aktivní Podlesí potrápilo Chlumec, favorit ale nezaváhal


Branky


5

První Chlumec čekalo v úvodním jarním utkání Podlesí, které mělo v tabulce před zápasem úplně jiné postavení. Hosté však favorita překvapili a byli to oni, kteří udávali tempo utkání. Fotbalisté Chlumce ale ukázali kvalitu a po závěrečném hvizdu se i tak radovali z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí posila otevřela skóre

Od začátku utkání byli aktivnější fotbalisté hostujícího celku, do vedení se však dostal Chlumec. Po Šípkem zahraném rohovém kopu se prosadila zimní posila domácích, bývalý ligový fotbalista Miroslav Slepička. Chlumečtí tak vedli 1:0.

 

Šance na další branky poté měla obě mužstva, více ze hry ale přeci jen měli živější hosté, kteří zahrávali několik standardních situací a na brankáře Pokorného vyslali několik nebezpečných pokusů.

 

Chlumec se však dokázal ubránit a skóre už se tak v první půli nezměnilo. Domácí tak po úvodní pětačtyřicetiminutovce vedli nad Podlesím 1:0.

 

Góly na obou stranách, domácí uhájili výhru

Hosté byli ve druhé půli nadále aktivnější, domácím se však podařilo svůj náskok navýšit. Po hodině hry přeloboval hostujícího brankáře Boudníka po přihrávce Junka Lukáš Šedivý.

 

Za dvě minuty už byli podlesští za svou aktivitu odměněni, když po rohovém kopu doklepl balón do branky Jan Hyspecký, a snížil tak na 1:2 z pohledu hostů.

 

Netrvalo to dlouho a domácí vedli znovu o dva góly. Hostující brankář vyrazil centrovaný míč pouze ke střídajícímu Jakubu Dobiášovi, který pohodlně zvýšil na 3:1.

 

Domácí útočník byl hladový po dalším přesném zásahu a v 69. minutě vstřelil po průnikové přihrávce od Slepičky svůj druhý gól v zápase.

 

Utkání už se poté spíše dohrávalo, hosté ale přeci jen v závěru ještě dokázali korigovat konečný výsledek. Na 4:2 se trefil Filip Šrajn.

 

Chlumec tak potvrdil roli favorita, když doma porazil soupeře z Podlesí poměrem 4:2.

 



Ohlasy k zápasu


SK Chlumec
Radek Vostárek: Se třemi body jsme spokojení, se hrou vůbec. Znovu kvitujeme to, že i přesto, že se nám hra nedařila, jsme vstřelili čtyři branky a máme důležité tři body. Herně to nebylo podle našich představ, takže věříme, že se v tomhle zlepšíme.

TJ Kovohutě Podlesí
Radim Černohorský: Myslím si, že utkání jsme zvládli velice dobře. Škoda té chyby vzadu, kdy jsme soupeři darovali dva góly jak na zlatém podnose. Nebojím se říct, že 80% zápasu jsme byli lepší. Utkání se lámalo při gólu na 3:1, který byl z ofsajdu. Tam jsme cítili a stále cítíme křivdu. Jinak soupeř byl samozřejmě výborný, má jednoznačně nejlepší mužstvo v soutěži.



Sestavy


SK Chlumec
D. Pokorný [-] - L. Dvořák [-] , O. Šípek [-] (60. J. Dobiaš [-] ) , D. Nedvěd [-] , D. Žáček [-] , M. Slepička [-] , J. Junek [-] , C. Ezeala [-] , D. Vostárek [-] , L. Šedivý [-] , D. Reiter [-] (80. A. Bábíček [-] )

TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - O. Valta [-] (74. M. Skočdopole [-] ) , J. Mezera [-] , J. Hyspecký [-] (63. M. Branžovský [-] ) , M. Šlapák [-] , O. Drašnar [-] , F. Šrajn [-] , O. Vojtišek [-] , Z. Buch [-] , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (84. M. Hanáček [-] )

ŽK: 90. L. Dvořák - 73. O. Drašnar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stádník Vladimír - ŘÍHA Jaroslav, PETRŽELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Lukáš Šedivý
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu jinak. Podlesí má také velice kvalitní tým a měli by být v tabulce na úplně jiné pozici. Pro nás je ale vstup do jarní části soutěže extrémně důležitý a nemůžeme si dovolit doma ztratit jakýkoliv bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích