Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 17:30

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl z podzimu se neopakoval, Kosoř doma s Vestcem vyválčila bod


Branky


5

Vestec na podzim deklasoval Kosoř 8:1, a domácí fotbalisté mu tak v odvetě měli co vracet. Utkání přineslo několik neproměněných šancí včetně penalty, obrat, který však na plný počet bodů nestačil a vyrovnání pár minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskurychlé vyrovnání hostů

Oba týmy vstoupily do utkání aktivně a jako první se radovali domácí. Po čtyřech minutách hry poslal Kosoř do vedení nikdo jiný než kapitán Milan Černý.

 

Hned po rozehrávce se ale Vestci podařilo vyrovnat. Na 1:1 srovnal Jakub Michálek.

 

Hosté poté převzali otěže zápasu a vytvořili si několik příležitostí.

 

V 19. minutě přišla komplikace pro kosořské řady. Po jednom ze soubojů musel ze hřiště odstoupit zraněný brankář Němčanský, kterého nahradil hráč z lavičky, a to Jindřich Vampola.

 

Nový muž na hřišti dlouho úspěšně hájil svatyni své družiny, těsně před koncem úvodního dějství ale přeci jen inkasoval. Proměnit jednu z šancí hostů dokázal Vladimír Máče.

 

Kosoř tak po prvním poločase prohrávala s Vestcem 1:2.

 

 

Neproměněná penalta a vyrovnání Kosoře

Viktorka Vestec si ve druhé půli vytvořila několik vyložených příležitostí k tomu, aby přidala další branky a definitivně tak utkání rozhodla ve svůj prospěch.

 

Žádnou z šancí ale hosté proměnit nedokázali a nepomohla jim ani nařízená penalta, kterou zahodil Michálek.

 

Hostující celek byl za své zahazování gólových příležitostí potrestán, jelikož se kosořským, kteří ve druhé půli hrozili zejména z brejkových situací, podařilo dvacet minut před koncem vyrovnat. Trefil se David Bujnovský.

 

Gólového rozuzlení se diváci nedočkali, a Kosoř si tak s Vestcem po remíze 2:2 body rozdělila.

 



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Milan Černý: Řekl bych, že kvalita utkání byla nadstandardní, skoro až divizní bych řekl. Myslím si, že takhle kvalitních zápasů, jako byl tento, v té A třídě moc nebude. Herně vyrovnané utkání, na šance o něco lepší Vestec. Bod bereme a doufám, že se takhle budeme scházet častěji, abychom mohli častěji bodovat.

TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Všichni jsme se už těšili na první jarní kolo po dlouhé zimě. Kosoři jsme sice na podzim dali osm gólů, věděli jsme však, že teď nás čeká úplně jiný zápas. Z naší strany to byla přehlídka neproměněných gólových situací, které vyvrcholily neproměněnou penaltou. Fotbal se hraje na góly a ty jsme my bohužel nedali. Bod za remízu 2:2 je pro mě tedy zklamáním, stejně, jako kvalita osvětlení, pod kterým se hrálo. Klobouk dolů, že si kluci nahráli, jelikož já jsem viděl nejdál na pomezního rozhodčího, který byl u střídaček.



Sestavy


Kosoř
V. Němčanský [-] (19. J. Vampola [-] ) - D. Bujnovský [-] , M. Černý [-] , P. Stejskal [-] , P. Pokrovskij [-] , M. Šácha [-] , J. Křemen [-] , T. Vladyka [-] , J. Novotný [-] , Z. Sláma [-] , M. Brož [-] (67. J. Slunéčko [-] )

TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - P. Ježdík [-] , V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] (76. D. Franc [-] ) , J. Michálek [-] , R. Matysík [-] , M. Říha [-] (72. J. Ptáček [-] ) , V. Máče [-] (89. J. Hobza [-] ) , M. Hendrych [-] , P. Pecinovský [-] , R. Kalod [-]

ŽK: 11. V. Máče , 68. M. Hendrych .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Mansour Jakub - KURKA Miloš, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Lukáš Šedivý
Tip experta: výhra hostů

Co vím, tak Kosoř trošku posílila, co se ale týče tréninků, tak to přes zimu nebyla žádná sláva. Moc bych si přál klopýtnutí Vestce, ale naopak čekám jejich drtivé vítězství. Tým mají na tuto soutěž nadstandardní, a pokud jim to nepůjde po zemi, můžou si pomoct i centry na Kaloda.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích