V. Vyleta 5. (p.)
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 18:00

17.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miroslav Stoch skolil hattrickem Karlovy Vary


Branky


5. V. Vyleta (p.) - 33. V. Kolář , 46. M. Stoch , 88. M. Stoch , 93. M. Stoch
12

Sobotní večer svedl proti sobě mužstva Karlových Varů a Motorletu Praha. Mírným favoritem utkání byli hosté z Prahy, kteří v minulém kole dokázali porazit Přeštice. Domácí však chtěli napravit zaváhání z prvního jarního kola, kdy padli s rezervou Bohemky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vlétli Karlovy Vary jako uragán. Už po necelých dvou minutách měli možnost otevřít skóre. Kotek však, skvělým zákrokem, odvrátil nebezpečnou hlavičku na rohový kop.

 

O chvíli později dostali domácí ještě větší příležitost na úvodní branku. Sudí Duda totiž nařídil pokutový kop po faulu na pronikajícího Maňáka. Zahrávání desítky, se ujal kapitán týmu Václav Vyleta. Ten nedal, střelou k levé tyči, Kotkovi nejmenší šanci k zákroku a poslal svůj tým do jednobrankového vedení.

 

Po první vstřelené brance utkání následoval tvrdý boj o každý balón. Zajímavé zakončení přišlo v 17. minutě kdy hlavičkoval jeden z Karlovarských. Svůj pokus, ale mezi tři tyče neumístil. Tři minuty na to, byla k vidění menší potyčka mezi hráči, které předcházela řada ostrých zákroků.

 

První, vážnější ohrožení Chárovi branky, mohli diváci vidět zhruba v polovině prvního dějství. To se ke střele dostali hosté po zahrání rohového kopu. Ani toto zakončení ovšem další branku nepřineslo.

 

Vyrovnání se hosté dočkali po půl hodině hry. Na nadýchaný centr si u zadní tyče počkal útočník Kolář. Ten pěknou ranou k tyči překonal Cháru a stanovil tak poločasový výsledek 1:1.

Po změně stran, šli hosté z Prahy brzy do vedení. Miroslav Stoch si našel zblokovaný centr na hranici vápna a nádhernou střelou pod břevno, rozvlnil síť za Chárou.

 

Po brance Motorletu drželi častěji míč na svých kopačkách domácí. Hrálo se sice častěji před brankou Kotka, ale hosté hrozili z rychlých přechodů do útoku.

 

V 70. minutě propukla, na domácím stadionu, světelná show, kterou si připravil domácí kotel.

Vytoužený efekt, v podobě vyrovnávací branky se ovšem nedostavil. Hostující obrana a brankář Kotek nedovolili změnu skóre.

 

K závěru utkání přišly chvíle Miroslava Stocha. Nejprve si v 88. minutě krásně převzal míč do šestnáctky a následnou střelou, na bližší tyč, překonal domácího golmana podruhé v zápase.

 

V nastaveném čase, se pak výše jmenovaný, řítil zcela osamocen na Cháru a svým třetím gólem v utkání upravil stav duelu na konečných 1:4.

 

Pražané tak potvrdili svou formu a z Karlových Varů brali cenné vítězství.



Ohlasy k zápasu



FK Motorlet Praha
František Kotek - brankář: Zápas začal ve velké intenzitě a domácí měli hned na úvod zápasu šanci po standartní situaci, kterou jsme přečkali. Následně byl nařízený pokutový kop, který proměnili a dostali se tak do vedení. Od té chvíle jsme se zvedli a převzali otěže zápasu my. Následovalo zasloužené vyrovnání. Domácí hráli poměrně jednoduchý fotbal. My jsme dokázali přidat další tři branky zásluhou Stocha. Jeho poslední gól byl takovou třešničkou na dortu.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Prágr [-] (83. S. Horník [-] ) , Z. Skala [-] , R. Krčma [-] (62. K. Wireko [-] ) , O. Owolabi [-] , P. Maňák [-] , J. Červený [-] , V. Vyleta [-] , Y. Toure [-] (71. S. Kormos [-] ) , M. Matoušek [-] , I. Okorie [-]

FK Motorlet Praha
F. Kotek [-] - A. Sehedi [-] (91. D. Veselý [-] ) , M. Kodr [-] , V. Kolář [-] (91. A. Dascal [-] ) , M. Pokorný [-] (89. T. Weis [-] ) , M. Stoch [-] (91. J. Kleibel [-] ) , M. Vaněk [-] , M. Rataj [-] , J. Šulc [-] , M. Čepelák [-] , M. Filip [-]

ŽK: 23. Z. Skala , 62. J. Červený , 68. V. Vyleta - 23. M. Rataj , 58. M. Stoch , 85. F. Kotek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDA Miroslav - LANGMAJER Lukáš, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Jiří Miker
Tip experta: výhra hostů

Motorlet začal skvělým výkonem v minulém kole. Myslím, že na něj budou chtít navázat a odvezou si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů