5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 14:30

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník rozdrtil Jankov! Pro jejich hráče ale musela sanitka


Branky


15

Posledním hrajícím utkání prvního jarního kola bylo derby mezi Olešníkem a Jankovem.  Olešník odehrál přes zimu pouhopouhé tři duely, během kterých obdržel neuvěřitelných osmnáct branek a zároveň tým řeší sérii odchodů.  Jankov do jara naopak vstoupil pod novým trenérem Otakarem Matoušem a s obměněným kádrem, do kterého přišlo sedm nových tváři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácích

Olešník hraje výborný fotbal už od začátku podzimu a do jara vstoupil, jak se patří. Už v 5. minutě po propadnutí míče, který obrana Jankova nezachytila, se prosadil Toth. Domácí branka nabudila a v zápase dominovali. Ve 27. minutě navíc po centru navýšil náskok na rozdíl dvou branek David Lafata. Další šance ani na jedné straně brankou nepadla a tak poločas skončil jen v uvozovkách 2-0 pro domácí.

Branky v síti Jankova, ale i sanitka na hřišti

Kdo viděl první vzájemný duel tohoto ročníku v Jankově, viděl více gólových akcí až ve druhém poločase a branku už po třech minutách. Tentokrát fanoušci čekali minut šest a opět se trefili domácí zásluhou kapitána Kaláška. Navíc za další dvě minuty to bylo už 4-0, když nejprve Toth položil brankáře Komrska a ten mohl jen bezradně pozorovat Míklíka, který uklízel do prázdné brány hostů. Poté ale přišel v 68. minutě nešťastný moment, při kterém ve skluzu hostující Rachač trefil domácího novice Daniela Jenne a ten musel být vinou zranění převezen do nemocnice. Podle našich zdrojů by mělo jít o zlomeninu v oblasti kotníku a domácího hráče tak čeká operace a dlouhá rekonvalescence. Klub SK Jankov se následně na Facebooku za tento moment omluvil jak klubu, tak i samotnému hráči. Poslední branku a pomyslného búra zařídil v 84. minutě Dudek. Olešník tak porazil v derby Jankov jednoznačně 5-0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
FB Olešník: První zápas jarní části odstartoval v olešnické aréně duelem s tradičním soupeřem z Jankova. Chladné počasí přitom nezabránilo ani solidní divácké návštěvě, z níž byla potěšena výkonem svého mužstva hlavně její domácí část. Již v úvodní desetiminutovce se totiž prosadil Toth, jenž zužitkoval rychlé akce po pravé straně a přihrávce agilního Miklíka. Za dalších 15 minut to bylo 2:0, když akci pro změnu pramenící z levé strany zakončil k tyči Lafata. Domácí celé první dějství dominovali a šancí si vytvořili minimálně na půltucet. Obrázek hry se přitom nezměnil ani v druhém poločase a domácí brankář Tomášek si mohl vzít dnes i volno. Vedení Olešnických navýšil dále po zaváru pramenícím z rohového kopu Kalášek, a záhy po rychlém brejku nejlepší hráč utkání Miklík. Po nástupu na hřiště pak ještě potvrdil, že střílení gólů se nezapomíná kanonýr Dudek a uzavřel skóre utkání na konečných 5:0. Poklidný průběh utkání ovšem narušilo patnáct minut před koncem utkání těžké zranění nové posily našeho týmu Daniela Jenne. Tímto mu proto za celý klub FK Olešník chceme popřát mnoho sil a především brzké uzdravení.




Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - L. Vojta [-] , D. Lafata [-] , J. Kalášek [-] , J. Toth [-] (60. D. Tomášek [-] ) , M. Beko [-] (60. L. Dudek [-] ) , R. Szó [-] , J. Martinec [-] (60. D. Jenne [-] ) , M. Miklík [-] , E. Normandeau [-] , P. Nohava [-]

SK Jankov
J. Komrska [-] - L. Hofmann [-] (89. A. Píša [-] ) , P. Borovka [-] , P. Řehoř [-] (67. V. Jirkovský [-] ) , L. Fajtl [-] , J. Řepa [-] , D. Točík [-] , J. Bohoněk [-] (81. J. Píša [-] ) , J. Vokurka [-] (46. D. Kočer [-] ) , M. Rachač [-] , L. Kočí [-]

ŽK: 39. R. Szó - 40. L. Kočí , 54. M. Rachač , 86. L. Hofmann . ČK: 68. M. Rachač .
Hráči zápasu: J. Toth .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ALBERT Karel - MACH Jan, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Pavel Hezoučký
Tip experta: výhra domácích

Olešník je podle mě fotbalově nejlepší tým celý soutěže, několikátou sezónu to jasně dokazují a hrají na oko diváka pohledný fotbal. Před domácími fanoušky nenechají nic náhodě a jasně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích