Jiří Mladý

Reportáž

Favorizovaná Kněževes v Lišanech nezvítězila


Kněževsi se v předposledním kole body získat nepodařilo a nepotvrdili tak roli favorita. Mužstvo z Lišan vstřelilo tři góly a zaslouženě na domácí půdě zvítězilo.


Reportáž

S lídrem tabulky Lišanští žádnou ostudu neudělali. Následující kolo ale bude o nečem jiném, spřádá plány na přístí víkend Václáv Švelch


Jedno ze dvou nedělních utkání se sehrálo na hřišti v Lišanech. Hostům z Městečka se podařilo neporušit vítěznou šňůru a přivezli si další bodový přírůstek. I nadále tak okupují první místo v tabulce Okresního přeboru. Domácí svojí kůži ale nedali lacino. Dřeželi krok s favoritem a to je pro ně minimálně dobrým příslibem do 11. kola, které je zavane do Janova.


Reportáž

O výsledku rozhodla branka v sedmé minutě


V minulém kole "chmelaři" zvítězili nad Olympií, tentokrát se jim však v Lišanech nezadařilo. Bez vstřelené branky jednoduše body moc často nepřichází.


Reportáž

Roubík hattrickem otočil utkání v Lišanech


Lišany usilovaly v domácím prostředí v utkání s Českým lvem o rozmnožení dosavadní sbírky šesti bodů. Kolešovičtí se třemi body na kontě však jen těsně, o gól, prohráli se silnou Kněževsí i Olympií a do Lišan rozhodně nepřijeli dát kůži zadarmo.


Reportáž

Prognóza čtenářů se potvrdila a Lišany zvítězily


V sobotu do Lišan zavítalo mužstvo Kroučové k sehrání 6. kola OP. Nejen zásluhou Jelínka, který vstřelil oba góly, ale celého týmu udrželi domácí body doma. Potvrdily se tak i tipy našich čtenářů, kde nadpoloviční většina vsadila na výhru právě lišanských borců.


Reportáž

FOTO: Lišanům se vydařila střídaní, Zavidov odjel s prázdnou


Neproměňovaní šancí a široká lavička, to jsou dva hlavní faktory, které spolu se spolehlivým brankářem Řepkou rozhodly zápas v Lišanech.  


Reportáž

Řepkovi skončil míč za zády celkem desetkrát


Kdo přišel na poslední kolo letošní sezony do Lišan o dvě minuty pozdě, neviděl, jak místopředseda svazu Robert Hamouz předával Olympii Rakovník pohár za první místo v soutěži. O vítězi bylo totiž rozhodnuto už po vyhraném zápase se Zavidovem minulý týden. V Lišanech už jen potvrdil tým Olympie, své prvenství v podobě desetigólového vítězství.


Reportáž

Zasloužené vítězství Lva


V Kolešovicích sehráli místní borci utkáni proti celku SK Lišany a jednoznačným vítězstvím po vstřelení čtyř gólů, tak podali Pavlíkovu vstupenku do 3. třídy.


Reportáž

Lišany opět potvrdily, že penalty jsou jejich silnou stránkou a mají dva vytoužené body pro záchranu


Brzké vedení domácích se Janovu podařilo stáhnout až v poslední desetiminutovce. Pokutové kopy však opět skončily ve prospěch Lišan.


Reportáž

Rozhodující penaltu proměnil brankář


Dnes se na hřišti Lán hráči domácího mančaftu utkali s týmem SK Lišany. První poločas byl příznivější pro Lány, nakonec však rozhodovaly pokutové kopy. Rozhodující penaltu se podařilo proměnit bránkáři Lišan - Z. Řepkovi.


Reportáž

Václav Švelch po debaklu Lišan: Nevím zda bude mít smysl okresní přebor vůbec přihlašovat


Hostům z Kněževse se podařilo spravit si chuť po prohře s Olympií a odjeli po jednoznačném výsledku jako vítězové. Další vysoká prohra přidělala vrásky na čele naopak domácím činovníkům v čele s Václavem Švelchem, který pragmaticky okomentoval aktuální formou lišanského mužstva.


Reportáž

Tři góly Karnolda potopily lišanskou loď


Hosté z Lišan si na svojí palubu v posledních dvou zápasech naložili celkem dvanáct branek. A dalších pět v sobotním utkání v Senomatech už je pomalu na vyvěšení bílé vlajky. Po dvou ostudných porážkách v Lužné a doma s Olešnou vyjeli lišanští v 21. kole OP na horkou půdu do Senomat, kde nastoupili v pozměněném rozestavení a se snahou zkusit bodovat. Nakonec se však znovu museli smiřovat s vysokou prohrou, tentokrát však nezapříčiněnou špatným výkonem, nýbrž zoufalou střeleckou produktivitou.


Reportáž

Olešná rozhodla už v prvním poločase. Opakujeme stále stejné chyby, postěžoval si Václav Švelch


Na hřišti v Lišanech domácí přivítali tým z Olešné. Po první pětačtyřicetiminutovce bylo víceméně rozhodnuto, protože hosté měli navrch čtyřmi góly a od domácích to nevypadalo na žádné zlepšení.


Reportáž

V Lužné se urodilo


V utkání hrála prim domácí dvojice Šnajdr - Vejvoda a diváci, kterých dorazilo při slunečném sobotním odpoledni půl druhé stovky, se měli rozhodně na co dívat. Celkově padlo v derby Lužné proti Lišanům devět gólů a těmi šťastnějšími byli nakonec domácí fotbalisté.


Reportáž

Domácí útočili v poslední desetiminutovce a vyplatilo se!


Tým SK Rakovník B si nedokázal vytvořit téměř žádné šance a Marek Tvrz neměl svůj den. Všech těchto faktorů dokázaly Lišany využít a i přes pasivní vstup do utkání, nakonec vítězství proti favoritovi vybojovaly.


Reportáž

Jesenice přijela, vyškolila hráče Lišan a odjela


V neděli odpoledne zavítal tým Jesenice na hřiště do Lišan. Domácí si v utkání potvrdili, jak moc je Zdeněk Řepka důležitým článkem v týmu. Absence Řepky v bráně výrazně přispěla k debaklu jeho týmu.


Reportáž

FOTO: Hosté si odvezli pouze červenou kartu


Body zůstaly doma v roukou Traverzářů. Favoriti z týmu FK Hředle byli aktivnější hned od hvizdu sudího, kterým zahájil utkání.