Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václav Švelch po debaklu Lišan: Nevím zda bude mít smysl okresní přebor vůbec přihlašovat


Branky


0

Hostům z Kněževse se podařilo spravit si chuť po prohře s Olympií a odjeli po jednoznačném výsledku jako vítězové. Další vysoká prohra přidělala vrásky na čele naopak domácím činovníkům v čele s Václavem Švelchem, který pragmaticky okomentoval aktuální formou lišanského mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání neměly domácí Lišany vůbec špatný, jenže první šanci zahodily a soupeř je naopak z následné šance potrestal, když skóre utkání otevřel v 9. minutě Kozák. Centrované míče do prostoru malého vápna byly pro Lišany doslova smrtící, protože po úvodní brance Kozáka inkasovali domácí tímto způsobem do poločasu třikrát. Hlavou se prosadil ve 30. minutě Malafa, za další tři minuty si připsal druhý gól a na nelichotivých 0:4 posunul skóre deset minut před poločasovou přestávkou Hrubý.  

Na zvrat už nezbyla šťáva

Lišanský evergeen z poslendních zápasů se ke zklamání domácích fanoušků nezměnil ani po změně stran. Domácí hráči šance neproměňovali a navíc nedůsledným braněním, při kterém byly jasně patrné velice rychle mizející síly, už Kněževsi cestu za třemi body vůbec nezkomplikovali. Ta si v pohodovém tempu druhý poločas pohlídala a navíc přidala ještě tři přesné zásahy, když nejdříve v 61. a 70 minutě dokončil svůj hattrick Kozák a na konečných 0:7 upravil dvě miuty před koncem Žemlička. 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch: "Už čtvrtý zápas je to stále o tom samém. Neproměníme šance a naopak z první vážnější šance soupeře inkasujeme, což ho vždycky spolehlivě nastartuje. Ve druhé půli většině našich hráčů dnes navíc viditelně došla kondice. Čtvrtý zápas jsme nevystoupili ze svého stínu a opět ostudně prohráli. Podávají se přihlášky na příští ročník a nabízí se otázka, zda má smysl přihlašovat okresní přebor, byť bychom se i zachránili."

FK Kněževes
Petr Krob: "Zcela zasloužené vítězství, které mohlo být ještě výraznější, kdyby se kluci nepředháněli v zahazování šancí. Nyní nás čeká domácí souboj s Hředlemi a já věřím, že jak se nám bohužel poslední roky nedaří na jejich hřišti, tak teď potvrdíme naší stoprocentní bilanci s tímto soupeřem na domácím hřišti."



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - H. Minařík [-] , L. Řepka [-] , L. Zouplna [-] , L. Krůta [-] - V. Hamouz [-] (71. P. Ledvinka [-] ) , F. Štědronský [-] , R. Žalud [-] , J. Hamouz [-] , M. Chládek [-] (60. M. Kaňák [-] ) - J. Jelínek [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - K. Hrubý [-] , J. Vrábík [-] , M. Kutílek [-] , M. Krejčí [-] , L. Malafa [-] , J. Hanych [-] , R. Čihař [-] , M. Večěřa [-] (69. J. Žemlička [-] ) , L. Kozák [-] (74. M. Vršecký [-] ) , P. Kollár [-]

ŽK: 14. M. Kutílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŘÍHA Michael, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.