Roubík hattrickem otočil utkání v Lišanech


Branky


33. R. Žalud - 58. P. Roubík , 78. P. Roubík , 83. P. Roubík (p.)
0

Lišany usilovaly v domácím prostředí v utkání s Českým lvem o rozmnožení dosavadní sbírky šesti bodů. Kolešovičtí se třemi body na kontě však jen těsně, o gól, prohráli se silnou Kněževsí i Olympií a do Lišan rozhodně nepřijeli dát kůži zadarmo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půlhodina hry přinesla z obou stran řadu nepřesností. Na namoklém trávníku se spíše bojovalo a nakopávalo, než kombinovalo a žádné z mužstev nechtělo udělat chybu. Přesto se před oběma brankami vyskytlo několik zajímavých situací, avšak obrany a brankáři dominovali.Ve 33. minuutě nicméně J. Hamouz založil milimetrovým pasem na rozběhnutého Bagiho po pravé straně podařenou křídelní akci. Domácí pravý halv přesně odcentroval a levý halv Žalud otevřel hlavou o tyč skóre, 1:0.

 

Po úvodním gólu převzali taktovku lišanští a dostali hosty, kterým se navíc zranil D. Polánek, pod tlak. Byli to právě domácí, kdo mohl přidat druhý gól. Vybojovali dostatek rohů a standardních situací, ke vstřelení druhého gólu to ale nevadlo. Vyrovnat naopak mohli z brejku hosté, ale tutovku Roubíka zlikvidoval Z. Řepka. Poté hosté zahrozili ještě Danišem, který běžel sám na lišanskou svatyni, ale gólman Řepka jeho střelu nohama vyrazil.

 

Na konci prvního poločasu se tedy odcházelo do šaten za jednogólového vedení domácího mužstva.

 

 

 

Kdo si myslel, že aktivita ze závěru první půle vydrží na lišanských kopačkách i v úvodu druhého dějství, mýlil se. Domácí se nechali zatlačit a Český lev, hlavně rychlonohými Roubíkem a Danišem, začal kousat. Tempo hry druhé půle učovali tentokrát hosté. Nejblíže ke skórování měl stoper Vician, který si naběhl na roh zahrávaný Danišem, hlavou však mířil těsně mimo branku. Po hodině hry, když už se zdálo, že Lišany znovu dostávají hru pod kontrolu, zachyboval uprostřed hřiště Minařík. Přesnou nahrávkou našel Houška Roubíka, jehož únik po kolmici do otevřené obrany znamenal vyrovnání, 1:1.

 

K pomyslnému lámání chleba nakonec došlo v poslední čtvrthodině. Druhý průšvih pro domácí přišel v 78. minutě, když se po faulu na Matějovského postavil ke standardní situaci Roubík. Jeho střílený centr prošel celým vápnem a nikým netečován skončil u levé Řepkovy tyče, 1:2.

 

Domácí odpověď mohla přijít skoro vzápětí, ale po Jelínkově nabídce lapil Pasekovu hlavičku z malého vápna výborný A. Herink. V 83. minutě po rychle vhozeném autu utekl zprava Daniš přes dva hráče a Feher jej zastavil, dle rozhodčího ve vápně, v rozporu s pravidly. K pokutovému kopu se postavil Roubík a zkompletoval si tak hattrick. Kolešovičtí si tak po dvou prohrách spravili chuť a odjeli z Lišan za konečného stavu 1:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch: Po smolné prohře o gól v předchozím kole v Senomatech, jsme hodně toužili rozmnožit domácí bodový příděl. Utkání jsme měli dobře rozehrané. Do druhé půle jsme však vstoupili málo aktivně a závěru utkání se dopustili chyb, které nás stály nejen vítězství, ale nakonec i všechny body.




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - L. Řepka [-] , J. Feher [-] , L. Krůta [-] , J. Hamouz [-] - R. Žalud [-] , M. Bagi [-] , H. Minařík [-] (81. M. Chládek [-] ) , J. Paseka [-] - M. Šutera [-] , P. Ledvinka [-] (46. J. Jelínek [-] )

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Daniš [-] , M. Houška [-] , M. Stiska [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] (25. O. Ridzoň [-] ) , P. Roubík [-] , J. Vician [-] , T. Luksch [-] , P. Matějovský [-] , M. Holeček [-]

ŽK: 67. H. Minařík , 72. J. Feher - 65. J. Daniš .
Hráči zápasu: P. Roubík .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KUČERA Jiří - ŠEFARA Milan, CHROUSTOVSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.