1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodující penaltu proměnil brankář


Branky


0

Dnes se na hřišti Lán hráči domácího mančaftu utkali s týmem SK Lišany. První poločas byl příznivější pro Lány, nakonec však rozhodovaly pokutové kopy. Rozhodující penaltu se podařilo proměnit bránkáři Lišan - Z. Řepkovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Oba týmy měly spadeno na důležité body, které se ve spodu tabulky cení zlatem. Zápas začal v poměrně rychlém tempu nahoru, dolů. Domácí hrozili zejména rychlonohými útočníky Reichlem a Humrem, kterým po stranách úspěšně sekundovali Dolák a Švolba, ale lišanská obrana pracovala na jedničku. Hosté se rozjížděli trochu pomaleji, ale poté co několikrát úspěšně zakombinovali ve středu hřiště, upláchl po levé straně Jelínek a procedil míč do šance J. Hamouzovi, který však minul branku. Lány produkovaly rychlý jednoduchý fotbal a Z. Řepka v hostující brance měl spoustu práce s centrovanými míči, které chytal i boxoval. Ve spolupráci s bránícími hráči zažehnal několik ošemetných situací a svým výkonem držel lišanské akcie vysoko. Do druhé lišanské tutovky se po 20. min hry dostal Bagi, když J. Hamouz upláchl znovu po levé straně a předložil mu míč proti noze, avšak minul bližší tyč snad o 5 centimetrů. Chvilku nato se na hranici šestnáctky šikovně uvolnil Jelínek a pohotově vypálil, leč nad domácí branku. Ve 32. minutě z Dolákovy křídelní akce po levé straně rezultoval pro Lány aut. Dlouhý míč do šestnáctky lišanská obrana ještě odvrátila, ale odražený balón napálil z hranice vápna nádherným volejem Dudášik a bylo to 1:0. Zanedlouho na to zmiňovaný Dudášik špatně dopadl a vymkl si koleno a utkání nedohrál. Na lánské straně to ze střední vzdálenosti třikrát nebezpečně zkusil Matějka. Dvakrát těsně vedle, ale do třetice výborně trefeným volejem Z. Řepku v bráně pořádně vystrašil. Hosté se v závěru první půle snažili tlačit dopředu, ale vyjma Jelínkova příliš dlouhého centru na Bagiho si nic nebezpečného nevytvořili. Naopak, když pravý lišanský bek V. Hamouz na útočném výletě nepřesně přihrál, řítili se Reichl s Humrem ve dvou na L. Řepku. Lišanský stoper však zachoval chladnou hlavu a za přispění včas se vrátivšího Krůty nebezpečnou situaci zažehnal. Poločas tak skončil 1:0.  

 

Ve druhém poločase se šance a míč na nohou hráčů hodně měnil. Přestože se oba týmy snažily s výsledkem něco udělat, vyložené šance si však ani jedno mužstvo nevytvořilo.Za zmínku snad stojí na jedné straně Žaludem výborně kopnutý roh, ale nedorozumění Minaříka s Jelínkem na zadní tyči připravilo hosty o srovnání skóre. Na straně druhé Švolbův křídelní únik zakončený z ostrého úhlu pouze do boční sítě. Oběma mužstvům jakoby začaly docházet síly a hostující trenér postupně prostřídal celou záložní řadu. V 78. minutě zatáhl míč po levé straně Žalud, narazil Štědronskému, který pohotově vypálil a míč směřující mimo branku poslal na zadní tyči hlavou do sítě Jelínek, 1:1. Do konce zápasu se snažily oba celky strhnout vedení na svojí stranu. Nejblíže k tomu měl dvakrát domácí Mocsonoky, ale obrovské příležitosti zahodil. V 90. minutě po rohu zakončoval hlavou, ale skvělým zákrokem gólu zabránil Řepka. V druhé šanci hlavičkoval Humr na zadní tyč, ale Mocsonokymu se nepodařilo špičkou procpat míč za brankovou čáru. Utkání skončilo nerozhodně 1:1 a rozhodovaly penalty.

Lišanský gólman byl hlavní postavou i v penaltovém rozstřelu. Ve druhé sérii vychytal Matějku, nicméně na lišanské straně přestřelil Jelínek. V páté sérii za stavu 3:3, když nejprve lánský hráč přestřelil branku, šel Z. Řepka kopat a penaltu bezpečně proměnil. Podepsal se výraznou měrou pod dva veledůležité body, které si Lišany nakonec odvezly z Lán.  


Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Václav Švelch: Na hřišti konkurenta ze spodní poloviny tabulky jsme podali bojovný výkon. Remíza je asi spravedlivá a odpovídá průběhu hry, i když domácí Lány měly v samotném závěru dvě obrovské příležitosti na výhru. Skutečnost, že jsme po čtyřech ostudných porážkách konečně zabodovali, mi zvedla náladu a hráčům snad i sebevědomí.



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] , D. Dudášik [-] (37. L. Mocsonoky [-] ) , D. Švigár [-] - Č. Dolák [-] , P. Rajgl [-] , L. Švolba [-] , J. Matějka [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-] -

SK Lišany
Z. Řepka [-] - V. Hamouz [-] , L. Řepka [-] , R. Žalud [-] , L. Krůta [-] - M. Bagi [-] , M. Chládek [-] , P. Bičík [-] (32. F. Štědronský [-] ) , H. Minařík [-] - J. Hamouz [-] , J. Jelínek [-] -

ŽK: 70. J. Jelínek , 90. J. Hamouz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - KOSÁR Tibor (N), RYSKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.