Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepkovi skončil míč za zády celkem desetkrát


Branky


0

Kdo přišel na poslední kolo letošní sezony do Lišan o dvě minuty pozdě, neviděl, jak místopředseda svazu Robert Hamouz předával Olympii Rakovník pohár za první místo v soutěži. O vítězi bylo totiž rozhodnuto už po vyhraném zápase se Zavidovem minulý týden. V Lišanech už jen potvrdil tým Olympie, své prvenství v podobě desetigólového vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání otevřel Havel ve 21. minutě, který z pozice stopera projel hřiště a byl proti Řepkovi úspěšný. Poté už byla Olympie k nezastavení. Lišanští měli snahu vyhnout se debaklu a však nedokázali skórovat ani ubránit útoky hostů. Ve 37. minutě se prosadil Číhař a o dvě minuty později opět Havel, 0:3.

Ve druhé půli se mistři II. třídy postarali o další střelecké představení. V 50. minutě se nemýlil Rous a poté opět Číhař, 0:5. O dovršení "kanára" se postaral Ogurek. Stav 0:6 však rozhodně hostům z Rakovníka nestačil, a tak lídr tabulky střelců - Číhař přidal další dvě branky. Kouč Sýkora se chtěl tímto zápasem rozloučit s hráčskou kariérou a předsevzal si, že musí odejít s gólem. I jemu se nakonec sen splnil, a to když v samém závěru nastavil svoje kladivo v podobě placírky a zavěsil za záda Řepky. Stihl to jen tak tak, do konce zápasu zbývaly ještě 4 minuty, a tak se rakovnický veterán musel potit celý zápas. V 90. minutě završil střeleckou desítku Číhař.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - L. Řepka [-] (46. M. Bagi [-] ) , L. Zouplna [-] , V. Hamouz [-] - F. Štědronský [-] , R. Žalud [-] , J. Hamouz [-] , M. Chládek [-] , J. Paseka [-] - J. Jelínek [-] - J. Štíbr [-]

Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - R. Topinka [-] (46. P. Klátil [-] ) , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , A. Sýkora [-] , S. Rous [-] , J. Ogurek [-] , V. Eck [-] (70. M. Beneš [-] ) , M. Havel [-] , M. Němec [-] , B. Koch [-] (46. P. Dyršmíd [-] )

ŽK: 3. J. Paseka , 59. J. Jelínek - 71. M. Kokšál .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - VODRÁŽKA Tomáš, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.