Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené vítězství Lva


Branky


0

V Kolešovicích sehráli místní borci utkáni proti celku SK Lišany a jednoznačným vítězstvím po vstřelení čtyř gólů, tak podali Pavlíkovu vstupenku do 3. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupil lépe tým domácích. Mužstvu z Lišan se paradoxně nevyplatila snaha o aktivitu, která vyústila v 16. minutě v šanci otevřít skóre. Protože domácí nejen, že střelu zablokovali, ale dokázali přejít do rychlého protiútoku, na jehož konci se nemýlil Polánek, 1:0. Potom následoval rychlý sled dvou dalších vstřelených gólů do svatyně Řepky. Nejdříve se v 18. minutě trefil Matějovský a minutu poté přidal další branku Daniš, 3:0.

Ve druhém poločase se překvapení nekonalo, hostům z Lišan se nedařilo zlepšit svůj výkon a předvádět lepší fotbal. Branku Herinka Lišany moc nehrozily, naopak na druhé straně se podařilo zvýšit v 68. minutě Danišovi na konečných 4:0. Zasloužená výhra Lva tak zpečetila sestup Pavlíkova do 3. třídy.



Ohlasy k zápasu



SK Lišany
Václav Švelch: V Kolešovicích jsem chtěl vyhrát už jenom proto, abychom vyvrátili spekulace, že jim to "necháme". Proti tomuto týmu se nám však dlouhodobě nedaří, a to se, bohužel, potvrdilo i dnes. Když jsme se po vlažném úvodu zvedli a měli i šanci na otevření skóre, přišel v 16. min. z naší zblokované střely rychlý domácí protiútok, nedoraz v obraně a úvodní kolešovický gól, který odstartoval naší, kolikátou už, tragickou tříminutovku, ve které jsme domácím doslova darovali další dva góly. Zápas tím byl prakticky rozhodnut, zvlášť když ve druhé půli jsme hodně kazili a dopředu se prakticky k ničemu pořádnému nedostali. Domácí byli lepším mužstvem a zvítězili zcela zaslouženě.



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - M. Štícha [-] , J. Vician [-] , L. Suchánek [-] - M. Houška [-] (75. J. Polánek [-] ) , P. Barthel [-] , P. Matějovský [-] (72. O. Ridzoň [-] ) , M. Holeček [-] - D. Polánek [-] , J. Daniš [-] (81. A. Jelen [-] ) - T. Luksch [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - V. Hamouz [-] , L. Řepka [-] , R. Žalud [-] , V. Procházka [-] (46. L. Krůta [-] ) - M. Bagi [-] , M. Chládek [-] (46. J. Feher [-] ) , H. Minařík [-] , J. Paseka [-] - J. Hamouz [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 78. J. Paseka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brda Jan - TICHÝ Martin, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.