1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice remizovaly s Chlebičovem


Branky


0

Ludgeřovice se rozešly smírně s Chlebičovem, když oba góily padly už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov cestoval na horkou půdu do Ludgeřovic, kde si nechal mezi prsty protéct dva body. Domácí sice zpočátku zazlobili díky Pěntkovi s Fojtíkem, ale jinak v první půli úřadovali nabuzení hosté. Hned v 7. minutě napřáhl z dálky Haas a krásnou ranou potěšil všechny fotbalové fajnšmekry – 0:1. Poté už svěřenci trenéra Axmanna rozjeli festival neproměněných šancí. Nejprve pelášil Radek úplně sám na gólmana Hájka, který však skvěle zakročil a dorážku Villascheka odklidil z brankové čáry Kolenko. Vzápětí perfektně zakombinovali Gabaj s Řehulkou, jenže Radek zvolil sobeckou střelu z úhlu do boční sítě. V 19. minutě našel Lumír Sedláček dobře postaveného Radka, ale bývalý forvard Dolního Benešova neměl svůj den. O chvíli později si Radek naběhl na kolmici Lumíra Sedláčka, nádhernou patičkou uvolnil Haase, jenže obětavý Fejerčák uhasil doutnající požár. Domácí se probudili až před přestávkou. Velké nebezpečí znamenaly hlavně jejich standardky. Ve 44. minutě si Kolenko naskočil na roh Fojtíka, ale Černín zastoupil gólmana Sýkoru. Za pár vteřin se celá situace opakovala, jen s tím rozdílem, že Černín tentokrát prudkou hlavičku Kolenka pouze tečoval do sítě – 1:1. 

 

Druhé dějství už nabídlo vyrovnanou podívanou s minimem šancí. V ludgeřovickém dresu se drbali za ušima Hofrichter, Balgar a Zoubek, zatímco Chlebičov hrozil díky výpadům průbojného Radka. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: Vybrali jsme si slabší den, takže za bod jsme rádi. Hosté byli v prvním poločase lepší na balonu, my jsme k nim pozdě dostupovali, z čehož pramenily jejich šance. Kdybychom prohrávali třígólovým rozdílem, tak by se asi nikdo nemohl divit. Hodně důležitým momentem se stal náš gól do šatny. Po přestávce jsme se naštěstí zlepšili. Chlebičovu začaly odcházet síly, takže jsme nakonec mohli rozhodnout. Remízu však bereme.

SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Jsem samozřejmě rád, že jsme přerušili výsledkovou krizi, ale v Ludgeřovicích jsme tentokrát body spíše ztratili. Hlavně v prvním poločase jsme hráli opravdu dobře. Byli jsme rychlejší a agresivnější než soupeř, jenže stále bohužel umíráme na neproměňování šancí. Druhá půle už byla vyrovnanější. Mrzí mě, že jsme dobrý výkon nepřetavili ve tři body.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Zoubek [-] , J. Kotlář [-] (68. D. Martiník [-] ) , J. Kolenko [-] , L. Fojtík [-] , M. Pěntka [-] (39. D. Nagy [-] ) , L. Stepek [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] , K. Hofrichter [-]

SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - L. Černín [-] , F. Linda [-] , J. Majewski [-] - O. Haas [-] - J. Radek [-] - L. Sedláček [-] , L. Villaschek [-] , D. Řehulka [-] (49. T. Levák [-] ) , L. Gabaj [-] , J. Otlík [-] (89. M. Tihelka [-] )

ŽK: 79. D. Martiník .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - CHLEBOVSKÝ Bohumír, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.