2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov je opět v čele


Branky


0

Chlebičov o své výhře rozhodl dvěmi góly ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorizovaný Chlebičov si proti Bolaticím zajistil body až díky drtivému finiši. Hosté postrádali sedm členů hráčského kádru, což se podepsalo na jejich výkonu. Domácí od začátku pevně třímali dirigentskou taktovku, jenže byli jaloví při zakončení. V 15. minutě se chytře uvolnil Radek, odvážně vběhl do vápna, ale přízemní ranou minul vzdálenější tyčku. Poté zkoušel štěstí Haas, mnohem nebezpečněji ovšem vypadala až akce Lumíra Sedláčka. Nestárnoucí záložník obral o balon Šulu, místo střely však ještě zbytečně hledal některého ze spoluhráčů. Vzápětí Korbel posunul míč doleva na Lumíra Sedláčka, který oslovil Radka hezkým centrem, ale domácí forvard znovu selhal. Bolatice se ocitly blízko vedení po rohu Zdeňka Dudy, kdy dorážející Gaida rozezvonil tyčku. Při hlavičce Balarina se pak zapotil gólman Sýkora. 

 

Po přestávce už hosté nic nevymysleli, ale rovněž Chlebičov působil v ofenzivě poněkud bezradným dojmem. Chleba se tedy lámal až v 72. minutě. Čerstvý Gabaj uviděl v šestnáctce Hollesche a další novic na trávníku předvedl nechytatelnou hlavičku – 1:0. Tříbodové pojistky dosáhli domácí v nastaveném čase. Bolatice kopaly Zdeňkem Dudou roh, jenže následovalo rychlé přečíslení, které vyřešil Gabaj nezištným pasem na Radka – 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Prakticky po celý zápas jsme dobývali jejich branku, ale Bolatice prokazovaly, že mají vynikající defenzivu v čele se skvělým gólmanem. V prvním poločase se hosté dostali k několika nebezpečným brejků, když při nás jednou stálo štěstí, protože soupeř nastřelil tyčku. Po přestávce už jsme pouze obléhali jejich šestnáctku. Bylo to utkání o prvním gólu, který jsme zaslouženě dali my. Naše vítězství se však rodilo těžce.

FK Bolatice
Vít Baránek, trenér Bolatic: Nastoupili jsme bez spousty hráčů základní sestavy, takže jsme podali velice slabý výkon. Letos to byl náš nejhorší zápas. Utkání by se možná vyvíjelo jinak, kdybychom místo tyčky vstřelili vedoucí branku, ale nad tím už teď nemusíme spekulovat. Domácí měli soustavnou převahu, my jsme ovšem dlouho odolávali. V závěru jsme to otevřeli a inkasovali jsme podruhé.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - J. Majewski [-] , L. Villaschek [-] , F. Linda [-] - M. Dzierža [-] , L. Sedláček [-] (46. J. Hollesch [-] ) , M. Elek [-] (88. C. Josefus [-] ) , O. Haas [-] - D. Řehulka [-] (70. L. Gabaj [-] ) , J. Radek [-] - A. Korbel [-] (84. J. Otlík [-] )

FK Bolatice
T. Kramář [-] - Z. Duda [-] , R. Hartoš [-] , O. Langer [-] (81. P. Boček [-] ) , J. Monsberger [-] (89. R. Plaček [-] ) , D. Sněhota [-] , J. Šula [-] , T. Balarin [-] , J. Šefčík [-] , J. Gaida [-] , D. Kotík [-] (48. D. Macura [-] )

ŽK: 47. L. Villaschek , 84. J. Hollesch - 30. J. Gaida , 57. D. Sněhota , 62. J. Šula .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: DUDEK Matěj - LAŠTUVKA Petr, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.