3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 10:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov poprvé padl


Branky


0

Chlebičov poprvé v sezóně narazil, když nad jeho síly bylo mužstvo z Mokrých Lazců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dosavadní suverén I. A třídy poprvé v sezoně zaváhal, když v oslabené sestavě nestačil na Mokré Lazce. Během úvodních pětačtyřiceti minut přitom fotbalisté Chlebičova působili nebezpečnějším dojmem. Hned v 7. minutě selhal Řehulka, protože místo sólového úniku volil zbrklý lob. Poté načechral Radek parádní centr na Gabaje, jenže balon do sítě nepropasíroval. A jelikož mířidla neseřídil ani Radek, tak se přihlásily o slovo Mokré Lazce. Po přímáku Galvase svedl Žurek ostrý vzdušný souboj s Majewskim, z čehož těžil nepokrytý Líbař – 1:0. 

 

Po přestávce už domácí neponechali nic náhodě. Rybička Římana ještě letěla mimo, ránu Galvase pro změnu zneškodnil pozorný gólman Josefus, ale v 62. minutě hosté kapitulovali. Košňovský posunul míč šikovně na Žurka, který adresoval milimetrově přesný centr Wickimu a ten hrudí rozvlnil síť – 2:0. Vzápětí se Žurek opět vecpal do vápna, kde sice neuspěli Galvas s Římanem, ale pak se do odraženého balonu opřel Lesniak a pořádně protáhl Josefuse. Necelou čtvrthodinku před závěrečným hvizdem už by na Chlebičov nikdo nevsadil ani pětník. Po rohu Galvase si hosté počínali v šestnáctce hodně nedůrazně a Garba zvýšil na 3:0. Svěřenci trenéra Axmanna však přispěchali s bleskovou odpovědí. Na časomíře naběhla 79. minuta, když se po standardce Lumíra Sedláčka prosadil hromotluk Majewski – 3:1. Dramatickou zápletku potom mohl zařídit Radek, který po dalším trestňáku Sedláčka rozezvonil spojnici břevna a tyče. Mokré Lazce tak slavily první tříbodový zisk sezony. 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, útočník Mokrých Lazců: Poprvé v sezoně jsme se sešli kompletní, což se projevilo. V prvním poločase nám to ale ještě moc nešlo, když jsme kazili finální přihrávky, takže jsme se k ničemu nedostali. Naštěstí jsme se trefili ze standardky a po přestávce už jsme dominovali. Kdybychom nebyli v koncovce moc zbrklí, tak jsme mohli zvítězit vyšším rozdílem. Vyhráli jsme zaslouženě.

SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Nenastoupili jsme kompletní, ale na to bych se nechtěl vymlouvat. V prvním poločase jsme podali kvalitní výkon, když jsme si vypracovali více šancí než soupeř. Do vedení se však paradoxně dostali domácí, kteří využili standardku. Ve druhé půli už jsme hráli pod své možnosti. Vlastně jsme skoro ani nevystřelili po brance. Vzadu jsme navíc kupili individuální chyby, což Mokré Lazce potrestaly.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - Z. Říman [-] , D. Půda [-] , D. Líbař [-] (78. P. Ciminga [-] ) , J. Garba [-] - M. Vošvrda [-] , R. Lesniak [-] , J. Galvas [-] (81. F. Kakai [-] ) , T. Kosňovský [-] - M. Wicki [-] (70. A. Hiemer [-] ) , J. Žurek [-] (88. M. Ehigiamusoe [-] )

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - F. Linda [-] , J. Majewski [-] - M. Konig [-] (50. J. Hollesch [-] ) , L. Gabaj [-] , O. Haas [-] (84. V. Sýkora [-] ) , J. Radek [-] , L. Sedláček [-] , M. Elek [-] - L. Villaschek [-] , D. Řehulka [-] (81. T. Otýpka [-] ) -

ŽK: 36. M. Wicki , 40. D. Půda - 36. J. Majewski , 88. J. Radek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Fanc Josef  - PŘEČEK Dušan, KRIŠTOF Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.