1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov vyloupil Bolatice


Branky


0

Vše podstatné se událo během prvních sedmnácti minut, když se nejdříve Oldřišov dostal do dvoubrankového vedení. Bolatice dokázaly snížit. V dalším průběhu se už skóre neměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Bolatic v neděli dorazil Oldřišov, takže o zábavu bylo dozajista postaráno. Hosté měli vskutku raketový vstup do zápasu.

 

Nejprve Bořucký mazácky obelstil gólmana Kramáře a pak zasunul balon do opuštěné klece domácích – 0:1. O pár vteřin později se Klement prohnal kolem Peterka, pak poslal do vápna Bolatic ostrý centr a na zadní tyči úřadoval trestuhodně nepokrytý Kurka – 0:2.

 

Domácí ožili v 17. minutě, kdy zafungovala bratrská spolupráce Petra Langera s Ondřejem Langerem. Petr Langer asistoval a Ondřej Langer špičkou kopačky přehodil brankáře Anděla – 1:2.

 

 

Po přestávce se bolatičtí fotbalisté hnali za vyrovnáním, jenže Ondřej Langer po kolmici Kotíka zahodil sólový nájezd. Z nebezpečných standardek potom neudeřili ani Kotík s Hartošem, který navíc v závěru sebral z hlavy jistý gól Petru Langerovi.

 

Oldřišov se nechtěl nechat zahanbit, ale ke své smůle pokazil spoustu nadějných přečíslení, takže se s výjimkou Bořuckého vůbec nedostal do zakončení. Po závěrečném hvizdu to naštěstí hostům nemuselo vadit, protože si domů odváželi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Vít Baránek, trenér Bolatic: Začátek jsme prospali. Úvodních deset minut byla z naší strany tragédie. Po podobných akcích jsme obdrželi dvě branky a museli jsme dotahovat. Potom jsme sice snížili, ale náš výkon pořád nebyl optimální. Po přestávce jsme se zlepšili, ale bohužel jsme už nevyrovnali. Oldřišov vyhrál zaslouženě.

SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson, trenér Oldřišova: Měli jsme skvělý nástup do zápasu, když jsme se brzy ujali dvougólového vedení. Domácí pak častěji drželi balon, ale my jsme pořád hrozili z nebezpečných brejků. Mrzí mě jen, že jsme po přestávce zkazili spoustu nadějných přečíslení. Mohli jsme mít dříve klid.



Sestavy


FK Bolatice
T. Kramář [-] - T. Peterek [-] (46. D. Sněhota [-] ) , O. Langer [-] , Z. Duda [-] , D. Kotík [-] , P. Langer [-] , J. Šula [-] , T. Balarin [-] , J. Šefčík [-] , J. Gaida [-] , R. Hartoš [-]

SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - J. Droppa [-] , L. Samek [-] , M. Pusch [-] (64. M. Ulička [-] ) , M. Steuer [-] - R. Kurka [-] (77. P. Pardy [-] ) , J. Klement [-] , M. Jadrný [-] , D. Bořucký [-] , R. Wicha [-] (85. J. Vavrečka [-] ) - A. Utěšený [-]

Počet diváků: 350. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - PŘEČEK Dušan, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.