Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice doma nestačily na Vítkov


Branky


0

Nováček ze Štěpánkovic doma nestačil na Vítkov, který po poločase vedl 2:1. Ve druhém dějství přidal ještě jeden gól a odváží si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpánkovice se ve vyšší soutěži stále trápí, i když třeba proti Vítkovu nepředvedly špatný výkon. O bodech si však domácí mohli nechat pouze zdát, protože umřeli na neproměňování šancí.

 

Hned po pár vteřinách selhal Michal Grigarčík, potom dvakrát zpytoval svědomí Schwalbe a za ušima se drbal rovněž David Benek. Hosté naopak prokázali mnohem přesnější mušku. V 15. minutě se ještě zastřeloval Jurečka, když po asistenci Pavlíčka rozezvonil tyčku. Za okamžik už vítkovská lavička propukla v jásot. Ječmének dloubnul balon na Pavlíčka, který ho hlavou posunul Špokovi a ten našel skulinku v postoji gólmana Lefendy – 0:1.

 

O deset později se trefil Jurečka, když si naběhl na perfektní kolmici Ječménka a po hokejovém blafáku zvýšil na 0:2. Štěpánkovice zdramatizovaly zápas až těsně před odchodem do šaten. Kožušník načechral do šestnáctky pěkný centr a míč se po hlavičce Michala Grigarčíka zabrzdil až v síti – 1:2.

 

 

Domácí fotbalisty pak ale zmrazila 60. minuta. Lukáš Dohnálek uviděl rozběhnutého Jurečku, který vnikl neohroženě do vápna a levačkou poslal balon nechytatelně k tyči – 1:3. 

 

Tým z Prajzské ještě nic nebalil, jenže příležitosti Schwalbeho a Heidera vyšuměly do ztracena. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: Klukům tentokrát nemám co vytknout, protože se jim nedala upřít snaha. Podali jsme lepší výkon než v předešlých zápasech, ale bohužel jsme neproměňovali šance. Snažili jsme se hrát nátlakově, zatímco Vítkov spoléhal na brejky. Hosté byli produktivnější.

TJ Vítkov
Miloš Grepl, asistent trenéra Vítkova: V prvním poločase jsme hráli proti větru, přesto jsme byli lepším mužstvem. Vytvořili jsme si pár šancí a zaslouženě jsme šli do vedení. Po přestávce nám vyšel jeden brejk a pak už jsme si hlídali náskok. Soupeř hrozil pouze ze standardních situací.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - P. Grygarčík [-] , J. Smažík [-] (39. D. Benek [-] ) , M. Grigarčík [-] (62. L. Kufka [-] ) , D. Tomíček [-] , J. Dluhoš [-] , D. Kožušník [-] , A. Schwalbe [-] , J. Machala [-] , M. Liška [-] , R. Heider [-]

TJ Vítkov
D. Richter [-] - K. Krása [-] , M. Mikulenka [-] , L. Dohnálek [-] , O. Kalivoda [-] - K. Špok [-] , L. Chalupa [-] (62. P. Novosad [-] ) , L. Ječmének [-] , T. Černoch [-] - M. Jurečka [-] (87. P. Scholaster [-] ) , L. Pavlíček [-] (70. P. Hanuš [-] )

ŽK: 44. M. Liška , 47. M. Grigarčík - 29. O. Kalivoda , 58. K. Krása , 62. L. Pavlíček , 77. P. Hanuš .
Hráči zápasu: D. Richter , M. Jurečka .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: HRŇA Petr - BARTOŠ Ivan, PALA Mojmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.