2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Satke:Wicki 2:2


Branky


27. M. Satke , 74. M. Satke - 47. M. Wicki , 61. M. Wicki
0

Loučky vedly 1:0. Lazce dokázaly dvěma góly skóre otočit. Loučky už je vyrovnaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Krásných Loučkách se zrodila remíza, o kterou se postarali střelecky disponovaní Satke s Wickim. Začátek sobotního duelu si přisvojili hosté, jenže klasicky zahazovali šance jako na běžícím pásu. Nejprve si Líbař naběhl na roh Galvase a hlavičkoval kousek vedle.

 

Vzápětí se vysmekl svým strážcům Wicki, ale poté zpackal sólový nájezd. Emoce však vzplanuly hlavně ve 27. minutě. Domácí se při jedné akci dostali s míčem za brankovou čáru, jenže sudí to nepostřehli. Mokré Lazce přestaly hrát, což Satke okamžitě ztrestal – 1:0. 

 

 

Hosté se zbavili křivdy až těsně po přestávce. Říman nejprve vybojoval balon, pak utekl po křídle a jako třešinku na dortu adresoval skvostný pas Wickimu – 1:1. V 61. minutě došlo k úplnému obratu. Krásné Loučky se dopustily nedovolené malé domů, načež následoval nepřímý volný kop hostů. Míč se sice chopil Galvas, ale do sítě ho pohotově dopravil dorážející Wicki – 1:2.

 

Konečnou podobu dal však výsledku znovu Satke, když předtím Mokré Lazce nezachytily rychlé autové vhazování – 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Z naší strany byl začátek zápasu rozpačitý. Soupeř nás prvních patnáct minut přehrával a zatlačil. Úvodní nápor jsme zvládli a postupně jsme se zlepšovali ve všech herních situacích. Vše vyvrcholilo gólem na 1:0, kdy se po centru Cudráka prosadil Satke. V tomto aktivním duchu jsme hráli i zbytek poločasu. Dostali jsme se do svou vyložených šancí, kdy šel dvakrát sám na brankáře Satke, ale Šehovič jeho střely bohužel zneškodnil. Ve druhé půli jsme si nepohlídali začátek, kdy jsme hned v první minutě inkasovali. Poté jsme se snažili opět o vstřelení branky. Bohužel po špatně zahrané situaci mezi stoperem a našim brankářem odpískal rozhodčí po malé domů nepřímý kop. Soupeř tuto příležitost využil. Poté naše mužstvo zmobilizovalo své síly směrem do útoku a po vydařené šanci Šmída, Česlíka a Satkeho jsme vyrovnali na konečných 2:2.

FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, kapitán Mokrých Lazců: Myslím si, že jsme ztratili dva body. Měli jsme vyhrát. Herně to stále není špatné, ale prostě nedáváme góly. Hned na začátku jsme zahodili několik dobrých šancí. Místo toho, abychom vedli, tak se naopak trefil soupeř. Musím ale dodat, že první branka domácích neměla platit. Pak se nám sice podařilo otočit skóre, ale Krásné Loučky ještě po naší chybě stihly vyrovnat.



Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - M. Satke [-] , L. Pella [-] , O. Šmíd [-] , J. Mamula [-] , M. Cudrák [-] (70. L. Česlík [-] ) , O. Ručka [-] , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] (79. J. Dankovič [-] ) , L. Dvořák [-] , S. Chudický [-]

FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - Z. Říman [-] , D. Půda [-] , D. Líbař [-] , J. Garba [-] - F. Kakai [-] (77. M. Ehigiamusoe [-] ) , M. Vošvrda [-] , J. Galvas [-] , J. Žurek [-] , A. Hiemer [-] (89. P. Ciminga [-] ) - M. Wicki [-] -

ŽK: 48. M. Satke - D. Šehovič , 90. J. Galvas .
Hráči zápasu: M. Satke .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: KOLEČKÁŘ Antonín - MORAVEC Roman, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.