2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov opět doma nezaváhal, tentokrát přetlačil rezervu Kamenice


Branky


0

Favorit z Nového Rychnova má po dvou kolech očekávaný plný počet bodů. Po týden staré výhře nad Božejovem si Novorychnovští vychutnali dalšího soupeře, byť se tentokrát jejich výhra nerodila vůbec lehce. Rezerva Kamenice nad Lipou v Rychnově dlouho sahala po bodech, nakonec však tlak domácích neustála a kapitulovala. Nový Rychnov tak může být se vstupem do soutěže nadmíru spokojen, naopak v Kamenici asi panují rozpaky, když rezerva Slovanu musí na první mistrovské body minimálně do příštího víkendu počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dietní první půle branky nenabídla

Od prvních minut bylo k vidění řada šancí na obou stranách. Domácí drželi většinu času míč na svých kopačkách a z toho vznikaly příležitosti. Naopak hosté vyráželi do rychlých brejků. U domácího týmu byl aktivní především Martin Faltýnek s Milanem Mugrauerem. Příležitosti domácího týmu však většinou skončily nad bránou. Za hosty hrozilo především útočné dorostenecké duo Joza, Dejmek. Příležitosti hostujícího týmu většinou skončily na domácím brankáři Faltýnkovi, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. 

Domácí zvrátili nepříznivý vývoj a soka z Kamenice těsně udolali

Úvod druhého poločasu přinesl dvě šance pro hostující tým a první příležitost také skončila první brankou zápasu, když Dejmek dostal přihrávku za obranu domácích a střelou okolo padajícího brankáře Faltýnka otevřel stav zápasu. Domácí měli od pětapadesáté minuty dobrou desetiminutovku, kdy se postupně dostali do třech šancí, které však brankou neskončily. Na druhé straně pak zahrozil Jaroslav Houser. V sedmdesáté třetí minutě nastal závar před brankou hostů, kdy hostující brankář vyboxoval míč k Martinu Faltýnkovi ml., který dostal míč do odkryté branky a vyrovnal tak stav zápasu.

 

O tři minuty později přišel dlouhý balon od domácího týmu, který tečoval hostující Strašík před útočníkem hostů pouze k volnému Hájkovi, který si s nabídnutou šancí poradil a poslal domácí do vedení. Hosté byli otřeseni dvěma rychlými brankami, přesto se snažili i přes nepřesnosti o vyrovnání. Do solidní příležitosti se po centru Jardy Housera dostal Patrik Macháček, který hlavou přestřelil branku. Čtyři minuty před koncem se pak do velké příležitosti novorychnovský Čech, který však trefil pouze břevno. Další branka již nepadla, a tak si domácí připsali na domácím hřišti další tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Měli jsme velké problémy se sestavením sestavy. Nakonec s pomocí dorostenců jsme proti favoritovi odehráli solidní utkání. Duel přinesl hodně šancí. Drželi jsme dlouho dobrý výsledek, ale s přibývajícím časem nám asi trochu docházely síly, což přineslo některé nedůslednosti a obrat výsledku. Odmakali jsme tento zápas určitě lépe než minule s Čejovem, přesto máme po dvou kolech nula bodů a nezbývá nám tak nic jiného než příště s Božejovem vyhrát.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - T. Faltýnek [-] , M. Mugrauer [-] (75. M. Čech [-] ) , V. Březina [-] , O. Kratochvíl [-] , M. Faltýnek ml. [-] , M. Hájek [-] , D. Karpíšek [-] , V. Mareš [-] , J. Kratochvíl [-] , P. Venkrbec [-] (81. P. Slavík [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Urban [-] , V. Houser [-] , J. Strašík [-] , L. Hadač [-] - L. Kašparec [-] , P. Macháček [-] , D. Růžička [-] (81. I. Šiška [-] ) , D. Schober [-] (66. J. Houser [-] ) - M. Dejmek [-] (84. P. Šiška [-] ) , O. Joza [-]

ŽK: 82. D. Karpíšek - 20. V. Houser , 62. L. Hadač , 65. M. Urban .
Hráči zápasu: M. Hájek - O. Joza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Švehla Marek - ČERVENKA Jan (N), PAPEŽ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.