I. Rygl 13.
1:1
(1:1)
44. M. Imeri
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 10:30

21.kolo, Divize D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


13. I. Rygl - 44. M. Imeri
0

Vše podstatné se odehrálo v první dějství, když oba soupeři vstřelili jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Domácí tým zpočátku vlítl na hosty. Výsledkem jejich tlaku byla serie rohů, kdy ten ze 13 minuty dokázali využít, když se do listiny střelců Rygl - 1:0. Po obdržené brance domácí se tlačili dopředu, ale brumovská defenzva pracovala skoro bezchybně a navíc každou možnost k útoku Brumov využíval. Jeden z takových brejků ještě Imeri nedokázal využít, když trefil pouze nohy padajícího brankáře Jíchy. Ve 44. minutě hostující Imeri po idndividuální akci dokázal složit reparát, když střelou kolem domácího brankáře srovnal účet zápasu - 1:1. 

 

Druhý poločas jsme byli hosté z Brumova více na půlce domácích a vytvářeli si i šance, rohy a standardky. Jenže žádná z jeho šancí k úspěšnému zakončení nevedla, i když například ta Davida Řeháka byla obrovská, ale zůstala neporměněná. Přesně v devadesáté minutě velmi dobře pískající sudí Černý ukončil zápas a poslal všechny jeho promrzlé aktéry do kabin s nerozhodným výsledkem, který nepotěšil žádné z mužstev. 


Ohlasy k zápasu



FC Brumov
David Juřica (pro klubový web): Čekal nás další výlet na Vysočinu, kde nás čekal soupeř ze Staré Říše, který byl o bod před námi. Jeli jsme tam s tím, že chceme ulovit tři body. Bohužel podmínky pro fotbal nebyly dobré, hrozně foukal vítr a ze hřiště bylo spíše bláto a bylo jasné, že to s fotbalem moc společného mít nebude. Ze začátku na nás Stará Říše vletěla a po zásluze byla odměněna rychlou brankou, kdy jsme špatně pokryli rohový kop. Poté jsme si vytvořili mnoho brankových příležitostí a do poločasu se nám podařilo po zásluze srovnat stav. O poločase v kabině jsme byli přesvědčeni o tom, že splníme úkol a výsledek otočíme, ale to se nestalo. Ikdyž vezeme bod z venku a je to plusový bod do tabulky, tak to beru osobně jako ztrátu dvou bodů



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - L. Hekerle [-] , L. Horáček [-] , I. Ujčík [-] , V. Dvořák [-] - P. Severa [-] , Z. Tichánek [-] , D. Chlumský [-] (68. V. Vácha [-] ) , I. Rygl [-] , J. Vodáček [-] - A. Plichta [-] (80. R. Pokorný [-] )

FC Brumov
A. Cúcik [-] - M. Kolář [-] , M. Chovanec [-] , M. Novák [-] , D. Juřica [-] - M. Šutalo [-] , J. Vítek [-] , M. Zvoníček [-] , D. Řehák [-] (82. J. Habanec [-] ) , M. Imeri [-] - P. Naňák [-]

ŽK: 31. L. Hekerle , 74. I. Rygl - 85. M. Imeri .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ČERNÝ Josef - FABEŠ Roman, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.