2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.06.2016 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice využily výhody domácího prostředí


Branky


0

V prvním kole barážového zápasu udělaly Bezdružice důležitý krok za záchranou, přesto není zdaleko rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rodinná spolupráce fungovala na výbornou

Ve velmi teplém počasí se odehrálo první barážové utkání mezi Bezdružicemi a Holoubkovem. Domácí se od úvodních minut snažili dokázat, kdo je na hřišti pánem. Hosté ale drželi s Bezdružicemi krok a byli jim více než rovnocenným soupeřem. Navzdory velkému horku se hrálo ve slušném tempu a na branku nemuseli divácí čekat dlouho. Ve 22. minutě založili domácí fotbalisté rychlou akci, na jejímž konci byl Miroslav Filip ml. a ten rozradostnil domácí příznivce. Bezdružicím vstřelená branka pomohla, z hráčů spadla menší nervozita. Přesto bylo ale utkání stále velmi vyrovnané, ani jeden z týmů neměl nějakou výraznější převahu. Domácí vyčkávali na svého soupeře, který vzhledem k nepříznivému stavu musel vymyslet i něco směrem dopředu. Bezdružice sázely na rychlé protiútoky a po jednom z nich mohly slavit druhou branku. O tu se ve 33. minutě postaral Miroslav Filip st. a domácí tedy vedli 2:0. Hosté se snažili do konce poločasu alespoň snížit, domácí se ale ubránili. Do kabin tedy mohli jít spokojenější fotbalisté domácího celku.

Hosté měli navrch, povedlo se jim ale pouze snížit

Do druhého poločasu vstoupili hostující fotbalisté mnohem odvážněji a na obrazu hry to bylo znát. Domácí se soustředili především na defenzivu, na nějaké útočné výpady neměli ani pomyšlení. Hráči Holoubkova tlačili svého soupeře na jeho polovinu a snažili se dostat do zakončení. To se jim sice dařilo, ale problémem byla koncovka. Nutno podotknout, že v brance Bezdružic byl jistý Luděk Beran, který držel svůj tým. Hosté měli velkou snahu a nakonec se jim podařilo alespoň snížit. V 75. minutě se po závaru v pokutovém území Bezdružic nerychleji zorientoval Jiří Zajíček a upravil skóre na 2:1. Holoubkov byl na koni a měl několik šancí na vyrovnání, domácí ale přežili tlak soupeře a jednobrankové vedení si pohlídali. Bezdružice tedy zvládly svůj úvodní duel v baráži, určitě je ale bude mrzet inkasovaný gól na domácí půdě, který může v konečném součtu znamenat hodně. Holoubkov má v odvetě rozhodně o co hrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: V zápase jsme neproměnili několik vyložených šancí, což by nás v konečném součtu mohlo mrzet. S výsledkem jsem spokojený, vyhráli jsme, předvedená hra byla také v pořádku, jen nás trochu mrzí vypuštěný závěr. Přičítám to zčásti velmi teplému počasí, zčásti jisté nervozitě hráčů. Uvidíme co přinese odveta.

TJ Holoubkov
Stanislav Kurdík: První poločas byl poměrně vyrovnaný, hráči obou týmů měli stíženou pozici kvůli velkému horku. Domácí nám vstřelili dvě branky po rychlých protiútocích, které jsme nedokázali zachytit. Ve druhé jsme si vypracovali dost šancí, bohužel nás srážela špatná koncovka. Naštěstí jsme dokázali vstřelit alespoň jednu branku.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - L. Blažek [-] (70. J. Musil [-] ) , V. Gábor [-] , M. Filip [-] , D. Maroušek [-] - M. Dvořák [-] , M. Kalista [-] (75. M. Oroz [-] ) , J. Korynta [-] , J. Bastl [-] - L. Čada [-] (81. S. Čada [-] ) , M. Filip ml. [-]

TJ Holoubkov
P. Šmíd [-] - M. Rada [-] (46. T. Aubrecht [-] ) , V. Kořan [-] , P. Procházka [-] (73. T. Řehák [-] ) , T. Huml [-] - J. Zajíček [-] , M. Auterský [-] , T. Jankovský [-] (85. P. Beran [-] ) , F. Ineman [-] , T. Teplý [-] - M. Šváb [-]

ŽK: 57. D. Maroušek , 67. L. Beran , 75. M. Kalista , 90. J. Bastl .
Hráči zápasu: M. Filip ml. .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.