1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl Boček


Branky


0

Prajzské derby vyhrály těsně domácí borci z Bolatic. Po počátečních chlebičovských pokusech, převzaly iniciativu Bolatice a šly zaslouženě do vedení ve 24. minutě. Jak se později ukázalo byla to i branka jediná a rozhodující. Do konce poločasu si vypracovaly šance oně družiny. Ve druhém dějství už Chlebičov na hřišti kraloval, ale s jeho koncovkou tzo bylo černé. Hlavním hrdinou byl brankář Kramář, který vychytal několik šancí. V závěrečné šanci Chlebičov orazítkoval břevno a Bolatice udržely tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

foto zdroj: FK Bolatice-facebook



Sestavy


FK Bolatice
T. Kramář [-] - D. Kotík [-] , Z. Duda [-] (90. D. Kampík [-] ) , R. Hartoš [-] , R. Plaček [-] (75. D. Sikora [-] ) , M. Sněhota [-] , J. Šula [-] , V. Baránek [-] (78. V. Duda [-] ) , J. Gaida [-] , T. Peterek [-] , P. Boček [-] (86. R. Kotík [-] )

SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - L. Sedláček [-] , M. Sedláček [-] (65. R. Wicha [-] ) , V. Tomáško [-] , M. Klajmon [-] , M. Dzierža [-] , L. Gabaj [-] , F. Linda [-] , D. Řehulka [-] , L. Černín [-] , T. Levák [-] (81. J. Otlík [-] )

ŽK: 20. R. Hartoš , 60. D. Kotík - 62. T. Levák , 70. L. Sedláček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: KOTALA Filip - LALÍK David, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.