Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Loučky nestačily na Jakubčovice


Branky


0

Hosté z Jakubčovic prokazovali svou kvalitu na hřišti v Krásných Loučkách od samého počátku. Ujali se vedení v 29. minutě Štastným. Domácí sice vyvinuli aktivitu do konce první půle, která však k ničemu nevedla. Domácí hrozili i na začátku druhé půle. Zahřmělo však na druhé straně a hosté vedli už o dvě branky. Dvacet minut před koncem však domácí snížili a vykřesali jiskérku naděje. Ta však trvala jen čtyři minuty, kdy Jakubčovice své vedení opět navýšily na dvoubrankové. Hosté pak v pohodě dokráčely k výhře, a domácí padli už potřetí za sebou.Hosté Jakubčovic prokazovali svou kvalitu na hřišti v Krásných Loučkách. Ujali se vedení v 29. minutě Štastným. Domácí si vyvinuli aktivitu, která však k ničemu nevedla. Domácí hrozili i na začátku druhé půle. Zahřmělo však na druhé straně a hosté vedli už o dvě branky. Dvacet minut před koncem však domácí snížili a vykřesali jiskérku naděje. Ta však trvala jen čtyři minuty, kdy Jakubčovice své vedení opět navýšily na dvoubrankové. Hosté pak v pohodě dokráčely k výhře, a domácí padli už potřetí za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


TJ Sokol Krásné Loučky
T. Töldi [-] - R. Kozák [-] , R. Choma [-] , J. Dankovič [-] , L. Pella [-] - O. Ručka [-] - M. Žitník [-] - L. Chlopčík [-] (69. M. Klimenko [-] ) , J. Mamula [-] , S. Chudický [-] , L. Diener [-] (30. P. Konior [-] )

TJ Tatran Jakubčovice
J. Tichánek [-] - K. Molnár [-] , J. Schreier [-] (86. D. Solanský [-] ) , R. Šaran [-] (80. D. Stančík [-] ) , P. Ďurica [-] , D. Molnár [-] , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , M. Zagol [-] , J. Petr [-] , Z. Sommer [-]

ŽK: 57. P. Konior , 60. L. Pella , 66. S. Chudický , 81. J. Mamula .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: DUDEK Matěj - HAM Tomáš, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.