Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 10:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov nestačil na Mokré Lazce


Branky


0

V tomto zápase se sešla mužstva, která mají sestupové starosti. Od začátku byly lepším týmem Lazce. Nerozhodné skóre vydržleo až do 17. minuty, kdy brankáře Sýkoru překonal Říman. Chlebičov dokázal vyrovnat v 30. minutě, kdy Sedláček proměnil volný přímý kop, a začínalo se od znova. Domácí ale takřka okamžite šly znovu do vedení, když se prosasdil Ehigiamusoe. Poseldní šanci poločasu zahodil chlebičovský Sedláček, ale na Šehoviče nevyzrál. Druhou púli začaly lépe Lazce a hned v 50. minutě navyšoval na dvoubrankové vedení Půda. V 66. minutě si Lazce trošku zkomlikovaly situaci, když byl vyloučen jejich brankář Šehovič. Chlebičov ale přesilovku nevyužil a Lazce si připsaly důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek (úročník, pro denik.cz): Během šedesáté šesté minuty byl vyloučen brankář Šehovič. Následně jsme se museli zaměřit na obranu, ale i tak náš celek zvítězil zaslouženě.

SK Viktorie Chlebičov
Tomáš Otýpka (trenér, pro denik.cz): Soupeři jsme nabídli dva góly. Bohužel doplácíme na chyby v defenzivní činnosti.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - D. Půda [-] , J. Garba [-] , J. Pejša [-] , L. Villaschek [-] , P. Drozd [-] , Z. Říman [-] - M. Ehigiamusoe [-] (67. A. Novák [-] ) , F. Kakai [-] , J. Žurek [-] - P. Dao [-] (87. P. Ciminga [-] )

SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - L. Sedláček [-] , M. Sedláček [-] , V. Tomáško [-] , R. Wicha [-] , M. Klajmon [-] , M. Dzierža [-] , L. Gabaj [-] , F. Linda [-] , D. Řehulka [-] , T. Levák [-] (67. L. Baďura [-] )

ŽK: 23. F. Kakai , 29. D. Půda - 55. R. Wicha , 83. M. Sedláček . ČK: 66. D. Šehovič .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FAJKUS Josef - PICMAUS Jiří, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.