Pevně zavřená brána Herinka nakonec povolila


Branky


36. J. Sláma (p.) , 87. M. Pichnarčík
0

Kdo čekal v sobotu odpoledne, že po posledních výsledcích Traverzy bude pro domácí tým zápas s Kolešovicemi pouhou formalitou, ten se mýli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili do zápasu sice aktivněji, než hosté, ale žádný velký tlak nepřicházel. Sice hned ve třetí minutě rozvlnil síť za Herinlkem Vodrážka, ale branka pro ofsajd platit nemohla. Do první gólové šance se tak dostal Vodrážka až o pár minut později, když se zjevil sám před Herinkem, který jeho zakončení tělem vyrazil, aby dorážka domácího týmu mířila vysoko nad. Další velkou šanci domácích neproměnil Bechner, jehož střela byla až moc přesná a trefila tyč. Třetí domácí šanci měl po nahrávce Bechnera Hladký, ani jeho zakončení neskončilo brankou. Proti byl opět Herink. V několika zajímavých situacích se objevil i Amauwah, ale branka Herinka byla pevně zavřená. Skóre se tak otevřelo až ve 36. minutě, kdy byl před šestnáctkou faulován Vitner, rozhodčí Strouhal ponechal výhodu. Bohužel pro Kolešovice přišel hned záhy druhý faul, tentokráte na Bechnera, který již byl v pokutovém území. Pokutový kop proměnil s přehledem Sláma a přinesl ještě větší klid do domácích řad.

 

Druhý poločas byl také v režii Traverzy, rozdíl byl v tom, že Lvi začali hrozit z rychlých protiútoků. Vyrovnání měl na noze M. Holeček a Daniš s oběma velmi dobrými šancemi si skvěle poradil domácí brankář Malinovský a soupeře vyrovnat nenechal. Na druhé straně zvonilo břevno po střele Slámy, kterou Herink dokázal na brankovou konstrukci vytěsnit. I další solidní příležitosti domácí nezužitkovali. A tak se museli strachovat při každém brejku hostů. Vysvobození pro domácí přinesla až 87 minuta, ky se střídající Pichnarčík prosadil na lajně přes dva obránce, aby nakonec z úhlu prostřelil Herinka.

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář: K zápasu jsme přistoupili hodně ležérně a zdaleka jsme nepředvedli takový výkon jako v posledních kolech. Kolešovice se ukázali jako hodně nepříjemný tým a to i přes veliké množství absencí v jejich týmu. Sezóna je skončena, třetí sezónu za sebou jsme na "bedně", takže se skončeným ročníkem vládne spokojenost.




Počet diváků: 151. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - TREŠL Miroslav, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.