O. Humr 66.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice rozhodla o svém vítězství v posledních minutách


Branky


0

SK Lány přivítaly na stadionu Vlastimila Švolby tým FC Jesenice. Jeseničtí si však rozhodnutí o výsledku utkání schovávali až do 84. minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
První poločas se odehrál hlavně na polovině hostů. Lány převládaly v držení míče i ve vytvořených šancích. V 10.minutě si Brda navedl mic do středu hřiště a vypálil, ale jeho projektil skončil bohužel pro Jesenici nad lánskou bránou. V 16.minutě protáhl Kotek míč po levé straně a svým centrem hledal Worofku, který prodloužil na S. Pfejfera, ale ten pálil vedle. Ve 22. minutě Jeníček centroval zleva, míč prolétl celým vápnem, ale nikdo ho nedokázal trefit. O 4 minuty později  záložník Lán Rybář hlavičkoval po rohu jen těsně vedle brány. Ve 33. minutě po chybě v rozehrávce Jesenice zakončil akci kapitán Švolba nad Řehořovu branku.První poločas byl vcelku vyrovnaný, oba celky měli několik slibných příležitostí, nicméně ani jeden z týmu je nedokázal zužitkovat. Stav po poločase byl 0:0.     Do druhé poloviny vstoupili domácí ve stejném tempu a snaha se vyplatila. Nejprve ve 49. minutě Reichl příhrával na hráče Rybáře, ten střílel těsně vedle. Po faulu a rychlé rozehrávce, posadil centrovaný míč Rajgl na hlavu Humrovi, který ho v 66. minutě umístil na zadní tyč. O dvě minuty později se situace opakovala, tentokrát mohl skóre navýšit hlavou zakončující Švolba, jeho pokus však kryl Řehoř. Dál se hrálo mezi vápny. Poslední dvacetiminutovka patřila jednoznačně Jesenici, která vrhla všechny síli do ofenzivy, což se jim v 84. minutě vyplatilo. Když ztratili domácí v útoku míč a po rychlé rozehrávce ve středu pole šli do útoku Jeseničtí. Střílený centr byl dobře směrovaný před Nováka. V chumlu lidí se prosadil Jeníček a balón propadl za brankovou čáru, 1:1. V 88. minutě poslal krásnou střelou do šibenice Jesenici do vedení Worofka i přestože se Novák snažil pěkným zákrokem balón vytěsnit mimo branku. Do konce hrací doby už Lány vyrovnat nedokázaly, a tak Jesenice náporem na konci zápasu vyloupila Lány a odvezla všechny body domů.   

 



Ohlasy k zápasu



FC Jesenice
Bedřich Bočánek: "Spokojenost s výsledkem a hlavně s návratem Pepíka Pfejfera do sestavy!Větší vůle po vítězství a bojovnost v závěru utkání přinesla 3 body."



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - P. Rajgl [-] , J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] - J. Matějka [-] , I. Rybář [-] , Č. Dolák [-] , L. Švolba [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-] - L. Krob [-]

FC Jesenice
V. Řehoř [-] - P. Altman [-] , Z. Balý [-] - D. Brda [-] , D. Jeníček [-] - S. Pfejfer [-] , P. Kotek [-] , J. Mutínský [-] , P. John [-] , V. Fiala [-] , M. Worofka [-]

ŽK: 73. I. Rybář , 90. L. Novák - 37. D. Brda , 82. M. Worofka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - POLÍVKA Zdeněk, ČAPEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.