M. Rasocha 15.
R. Choc 30. (p.)
R. Choc 79.
3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 13:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Branově se vylučovalo


Branky


15. M. Rasocha , 30. R. Choc (p.) , 79. R. Choc - 66. A. Trejbal , 80. L. Brabec
0

Hned první jarní kolo připravilo Dubského a Varyše o další utkání. Po strkanici ukázal hlavní sudí dvakrát červenou kartu, udělovalo se na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli navrch domácí hráčí, chyb hostů dokázal Branov využít po prvních patnácti minutách, když se trefil Rasocha, 1:0. Po druhé se zavlnila síť za Dudou, když se ve 30. minutě trefil z penalty Choc, 2:0. V poslední třetině první části už se nezadařilo ani na jedné straně, a tak rozhodčí ukončil poločas za stavu 2:0.

Ve druhé polovině utkání se hráči Lubné probudili, začali více běhat a bojovat, to se projevilo i na tom, že se jim podařilo snížit na 2:1, konkrétně Trejbalovi. V utkání byli vyloučeni také dva hráči. Po konfliktu, o jehož správném rozřešení by se dalo diskutovat, uviděl červenou kartu brankář domácích - Dubský a hráč hostů - Varyš. "Rozhodčí výrazně ovlivnil zápas, a to vyloučením domácího brankáře a hostujícího hráče, kdy naprosto nepochopitelně nechal celou situaci vygradovat s postojem rukama v bok na půlce hřiště, kdy náš hráč neudělal nic jiného, než, že si chtěl vzít míč z domácí branky po vstřelení snižujícího gólu, aby se mohlo rychle rozehrát, což je naprosto běžný jev a samozřejmě domácí gólman se tomu snažil zabránit, čímž vznikla drobná strkanice, kdy stačilo, aby rozhodčí Strouhal zapískal do píšťalky a hráče umravnil, ale to by musel udělat pár kroků k nim, což je pro něj problém. Tudíž vše nechal vygradovat, kdy domácí gólman naháněl našeho hráče přes půl hřiště, aby ho nakopl a pan rozhodčí naprosto alibisticky a necitlivě udělil červenou oběma hráčům, aby měl klid..Naprosto špatné řešení, kdy mohl tyto emoce hráčů vyřešit domluvou a po žluté kartě na obou stranách..Pokud se díváme na elitní zahraniční ligy, tak opravdu špičkoví rozhodčí takto citlivě tyto situace dnes řeší", takhle okomentoval situaci na hřišti Zdeněk Vopat. 
Nicméně 79. minuta přinesla čtvrý gól, poté co se už podruhé v utkání trefil Choc za záda Dudy a zvýšil tak vedení Branova na 3:1. Minutu na to padl poslední gól, který si ještě připsali hosté. Brabec tedy sice snížil na 3:2, ale po bojovném výkonu zůstaly body zaslouženě domácím.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: Z naší strany hodně nepovedený zápas, připravovali jsme se na to, že domácí hrají na svém rozměrově menším hřišti bojovný a nekomplikovaný fotbal, na který může platit pouze rychlá hra po stranách hřiště s přesnými centry do vápna, kam musejí hráči nabíhat ve větším počtu a výsledek byl takový, že jsme doslova prospali první poločas, hráli vlažný fotbal plný chyb a zbytečných ztrát míče. Je všeobecně známým faktem, že nejlépe odřízený zápas je ten, kdy je rozhodčí na hřišti "neviditelný", což se panu Strouhalovi opravdu nepodařilo..



Sestavy


Sokol Branov
Z. Dubský [-] - M. Zmrzlý [-] , V. Vilím [-] , M. Rasocha [-] (72. M. Mencl [-] ) , M. Hlaváček [-] , T. Kopejtko [-] (89. A. Sobotka [-] ) , K. Konopásek [-] , J. Zítek [-] (40. K. Molo [-] ) , L. Rosenbaum [-] , R. Choc [-] , T. Krátký [-]

TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - L. Klik [-] , R. Margolius [-] , P. Suchý [-] (30. L. Brabec [-] ) , D. Vorel [-] - D. Varyš [-] , D. Vopat [-] , P. Volf [-] (46. R. Henzély [-] ) , M. Komín [-] (76. J. Šesták [-] ) - M. Soukup [-] , A. Trejbal [-] -

ŽK: 24. P. Suchý , 69. D. Vorel , 75. M. Komín . ČK: 61. Z. Dubský - 61. D. Varyš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - CHRZ Jan (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.