Mladé přejelo Temelín


Branky


0

Atraktivní duel se očekával mezi předními celky Okresního přeboru. Nakonec oba týmy navázaly na své předchozí zápasy. Mladé zvítězilo přesvědčivě rozdílem tří branek, naopak Temelím podruhé v řadě odchází z utkání poražený. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladé se trefilo na začátku i na konci poločasu

Přestože v jarní části nasbírali více bodů hosté, mírným favoritem utkání byli domácí borci. Ti se v posledním kole konečně chytli a dokázali skórovat více než jednou. Temelínští naopak nepřijeli výrazně posíleni o hráče Olešníka, kteří hráli ve stejný čas. Mladé se také od začátku tlačilo do útoku. Z jejich náporu vyplynula i první branka v síti hostující branky. Pěknou kombinaci mezi Kočvarou a Milošem Schusterem zakončil druhý jmenovaný přesně – 1:0. V kontextu celého utkání si branku Schuster určitě zasloužil, neboť patřil k nejaktivnějším hráčům na hřišti a opět naběhal spoustu kilometrů. Hosté nejvíce hrozili míči na hrotového, urostlého útočníka, který za celý zápas prohrál jen pramálo hlavičkových soubojů. Ke konci poločasu zahrávalo Mladé sérii rohových kopů a po jednom z nich se i dokázalo prosadit. Kočvara hlavičkoval směr Cihlova brána a na brankové čáře stojící Lískovec měl jednoduchou pozici ke skórování – 2:0

Druhý poločas chtěli mládští fotbalisté evidentně držet si svůj náskok a především neinkasovat, což se jim také nakonec povedlo. Temelín, jak je jeho zvykem, se snažil o kombinační fotbal, ale v jeho snaze žádná vyložená šance nepřišla. Obrana Mladého fungovala v tomto utkání velmi dobře. A nakonec přidali domácí i třetí branku. Linhart se rozběhl s míčem z poloviny hřiště a tvrdou střelou prostřelil Cihlu – 3:0. Temelín se tak pokusí navázat na svoje předešlé úspěchy v dalším utkání s posledním Borkem. Mladé bude mít poslední šanci přiblížit se Nové Vsi a zabojovat o vítězství v OP.    



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Opět se nám povedlo dát rychlou branku, což nás uklidnilo. Hráli jsme svojí hru, sice to nebylo dokonalý, ale myslím, že jsme neodehráli špatný zápas. Nejlepší hráče bych jmenoval Jirku Šťastného a Šimona Pařízka.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - FRIED Jan (N), SLEPIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.