2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 12:30

18.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: SK Jankov/Dubné porazilo Srubec


Branky


0

Rezerva Jankova přivítala na dobře připraveném place krátně po poledni Srubec. Druh tým tabulky nepůsobil příliš jistě a zaslouženě si neodvezl ani bod. Domácí se dotahují v tabulce na týmy ze středu tabulky. Report bude doplněn o ohlasy z hostujícího mužstva.

 

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení pro domácí trefil Černý

Srubec je na venkovních hřištích o sto procent horší než doma. A to se opět potvrdilo. Srubec přijel v okleštěné sestavě v jedenácti lidech a konec zápasu dohrával kvůli zraněním dokonce v osmi hráčích. Jankov tak chtěl potvrdit tři body z Nové Vsi. Od začátku utkání byl lepším týmem a zejména první poločas předváděli jankovští hráči velmi dobrý fotbal. První šanci domácích neproměnil Voráček. A že to byla šance z ranku vyložených. Z hranice penaltového puntíku netrefil odkrytou Korbelovu bránu. Střela letěla nad branku. Jako první se tak prosadil obránce Černý po rohovém kopu Šindeláře. Na zadní tyči uklidil Černý míč přesně pod břevno – 1:0. Další tutovou šanci zahodil Jirkovský a po něm se neprosadil ani Brabec a do kabin se tak šlo za stavu jedna nula pro domácí. 

Druhý gól přidal Kudláček

Ve druhém poločase už tempo hry opadlo i z domácí strany a utkání se spíše dohrávalo. Pojistku na vítězství Jankova přidal v 55. minutě Kudláček. Ten se odhodlal ke střele, která s přispěním teče skončila přesně u tyče. Korbel byl bez šance – 2:0.  Do konce utkání, jak je již zmíněno v úvodu se zranili další dva srubečtí hráči a bylo po zápase.  Domácí tak urvali další veledůležité body, nutno říci, že czhledem k okolnostem utkání body povinné a ženou se i nadále za záchranou v soutěži. Naopak Srubec na jaře pokračuje v nevyrovnaných výkonech a bude tak mít co dělat, aby se v tabulce udržel na pomyslných stupních vítězů.

 

 

Radost byla v sobotu v Jankově, respektive Dubným veliká nejen kvůli třem bodům, ale hlavně proto, že se prezidentovi klubu Pavlíkovi narodil den před utkáním kluk. Gratulujeme!



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Vyhráli jsme dva nula, takže jsme moc spokojeni. Myslím si, že jsme byli od začátku jasně lepším týmem a zejména první poločas jsme předváděli i pěkný fotbal.




Sestavy


SK Jankov B
L. Prener [-] - J. Honner [-] , M. Brabec [-] , F. Černý [-] , L. Simandl [-] - R. Hejda [-] , V. Jirkovský [-] , J. Šindelář [-] , O. Maxa [-] - L. Voráček [-] , M. Kudláček [-]

TJ Slavoj Srubec
R. Korbel [-] - P. Kalina [-] , J. Petr [-] , J. Hekrdla [-] , J. Leština [-] - J. Šedivý [-] , R. Dittrich [-] , F. Hekrdla [-] , T. Zimmel [-] , R. Janoušek [-] , T. Kroupa [-]

Hráči zápasu: F. Černý , J. Šindelář .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.