2:1
(2:0)
90. J. Švec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři Dvory využily "přesilovku"


Branky


0
Nedělní dopoledne je již tradičním časem pro utkání rezervy Čtyř Dvorů. Ty tentokrát přivítaly Srubec a jednalo se tak o souboj týmů z popředí tabulky. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se proti deseti prosadili dvakrát

 

 

V dresu Srubce se představilo pár hráčů, kteří prošli právě Čtyrákem a tak měl mít zápas o to větší náboj. Hosté ale nastoupili pouze v deseti hráčích a čekali na jedenáctého, který se do hry nakonec zapojil kolem třicáté minuty utkání. Skutečnost, že hrají domácí přesilovku od první minuty, zápasu spíše uškodila a prvních patnáct minut nevěděli domácí co pořádně hrát. Hostující Hekrdla mohl dokonce poslat hosty do vedení. Velmi aktivní byl také Jan Petr, který „větral“ na pravé straně srubecké zálohy obránce domácích. Nicméně poté začali domácí oslabené hosty přeci jen přehrávat a jako první se prosadil po rohovém kopu Knietela Slepička, který na zadní tyči doklepl míč do prázdné branky – 1:0. Na dvougólové vedení si domácí počkali do 40. minuty. Čepička převzal Váňovu přihrávku a z dvaceti metrů krásně vystřelil a střelou od tyče překoval Dvořáka – 2:0. Výraznější vedení mohl pojistit Píša, leč odražený míč z velkého vápna neumístil přesně.   

Srubec z tlaku vytěžil pouze jednu branku

V druhém dějství se Srubec zlepšil a byl jednoznačně lepším týmem. Na začátku poločasu mohl zvýšit vedení domácích ještě Šejnoha, ale to byla poslední povedenější  akce domácích. Hosté pak přitlačili na pilu a nastěhovali na obrannou polovinu soupeře. Vytvořili si i nějaké příležitosti, jenže buď byl na svém místě připravený vynikající brankář Voneš nebo neměli hosté potebnou kvalitu v zakončení. Zde se nejvíce projevila absence kanonýra Janouška. V poslední minutě utkání se sice prosadil po pěkné akci Švec a snížil na 2:1, ale ihned po rozehrání byl odpískán konec utkání. Celé utkání dobře odřídil hlavní rozhodčí Hučík.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Čtyř Dvoru): Spokojený jsem dnes pouze se třemi body. Prvních 15 minut nebylo z naší strany vůbec dobrých. Potom jsme se zvedli, dali dvě branky a využili tak přesilovku jednoho hráče v poli. Ve druhém poločasu byl celkově Srubec lepší a byli jsme rádi, že kontaktní gól jsme dostali až v poslední minutě utkání.

TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (kapitán Srubce): Škoda prvních třiceti minut kdy nás hrálo pouze deset a nevyužitých velkých šancí na začátku utkání, kdy jsme mohli jít do vedení. Následně se Čtyrák dostal do dvougólového vedení a to se mu podařilo udržet, i když ve druhém poločase jsme mohli v klidu vyrovnat, ale první gól se nám bohužel podařilo vstřelit až těsně před koncem a na další už nebyl čas.



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - P. Váňa [-] , P. Šejnoha [-] (72. P. Hlásek [-] ) , L. Zeman [-] (45. D. Maruška [-] ) , M. Maliňák [-] , A. Čepička [-] (80. M. Sedlic [-] ) , P. Trnka [-] , V. Slepička [-] , P. Knietel [-] , O. Píša [-] , Z. Svoboda [-]

TJ Slavoj Srubec
M. Dvořák [-] - T. Kroupa [-] , R. Hálek [-] , M. Mlčoch [-] , T. Zimmel [-] , J. Korotvička [-] , J. Švec [-] - J. Hekrdla [-] , P. Kalina [-] , J. Petr [-] - J. Novák [-]

Hráči zápasu: M. Voneš - T. Kroupa .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - ČEPIČKA Robert (N), KOHOUT Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.