0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:15

29.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko vyhrálo ve Vokovicích a slaví postup do ČFL!


Branky


0

Nerozhodný stav utkání mezi Aritmou a lídrem Divize A vydržel až do 78. minuty, kdy se symbolicky prosadil nejlepší střelec hostů Vojtěch Zítek a rozhodl o třech bodech pro Hořovicko. To má již dostatečný náskok na své pronásledovatele a příští sezónu si zahraje Českou fotbalovou ligu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vokovické šance zůstaly nevyužity

Do sobotního utkání vstoupila lépe domácí Aritma a dostávala se do slibných šancí. Hned v úvodních minutách byla také nejblíže skórování. Rybka vybojoval na půlce balón a vysunul Müllera, který dobře vrátil za sebe na nabíhajícího Bogára. Ten však Hercovu bránu minul! Stejnému hráči pak chyběl jeden krok, aby byl po standardní situaci u balónu dříve než odkopávající obránce Hořovicka.

 

Velkou zbraní Vokovických byly také standardní situace, které umně zahrával Hrabák. Po jedné z nich těsně na míč nedosáhl Modr. Hosté se snažili o kombinaci, ale obrana Pražanů byla pozorná. Mezi 25. a 30. minutou měli domácí největší tlak, když se do pokutového území Hořovicka valil jeden centr za druhým a obrana hostů mohla být ráda, že všechny náznaky šancí přežila bez ztráty kytičky. 

Postup zajištěn

Ve druhém poločase aktivita a kreativita Aritmy výrazně opadla, v plné nahotě se ukázalo, jak klíčovým hráčem je pro Vokovické Rybka, jenž musel už v závěru prvního dějství střídat kvůli zranění. Hořovicko se naopak zvedlo a začalo hrozit především z rychlých protiútoků po zbytečných ztrátách domácího mužstva.

 

Vrchním spalovačem šancí hostí byl útočník Hájek, který na hřiště nevkročil tou správnou kopačkou. Jednou prováhal správný moment ke střele, podruhé pro změnu trefil ze slibné pozice brankáře Procházku. A tak se musel nakonec prosadit střídající Vojtěch Zítek, když k němu proskákal míč a nejlepší střelec Hořovicka na zadní tyči vstřelil jedinou branku zápasu.

 

Závěr utkání si hosté zkušeně pohlídali a po závěrečném hvizdu mohly vypuknout oslavy. Hořovicko postupuje do ČFL!

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Určitě bych chtěl kluky pochválit za první poločas, byli jsme lepší, měli jsme i víc příležitostí. Škoda, že jsme nedali nějaký gól, zápas by byl zajímavější. Druhá půle byla opatrná, zbytečně jsme vyklidili střed pole, hodně nás oslabilo nucené střídání Ondry Rybky. Chyběl nám pak kreativnější hráč. Nevyhrál lepší tým, ale spíš ten šťastnější. Hořovicko mělo dvě šance, jednu proměnilo. My jsme měli dvě šance, neproměnili jsme žádnou. Vyzdvihl bych Lukáše Hrabáka, který hrál na nezvyklém postu – ve stoperské dvojici. Výbornou organizací hry, čtením hry a nebezpečnými standardkami podtrhl svůj výborný výkon. Za druhou půli bych ocenil Míru Müllera, který bojoval s nepřízní osudu, protože nedostával už tolik míčů. Ale chodil si pro ně a bojoval s urostlými obránci soupeře. Neprosadil se, ale byl pořád nebezpečný.“

SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Věděli jsme, o co jde. Hráli jsme zodpovědně zezadu a díky druhému poločasu si myslím, že jsme si vítězství zasloužili. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem. Nejlepší hráči? Herco, Petržílka, Kaufman, Vaníček, Šmíd, Vrabec, Šubrt, Březina, Mojdl, Nademlejnský, Hájek, Zítek a všichni ostatní, co se na našem postupu podíleli!“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Procházka [-] - M. Müller [-] (78. J. Nový [-] ) , F. Podobský [-] , M. Romanovskyy [-] (78. M. Veliký [-] ) , I. Bogár [-] , O. Rybka [-] (34. A. Obusanya [-] ) , T. Modr [-] , L. Hrabák [-] , P. Vávra [-] , J. Kozel [-] , F. Turbák [-]

SK Hořovice
M. Herco [-] - T. Březina [-] , J. Šubert [-] (61. V. Zítek [-] ) , O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] , D. Hájek [-] (82. A. Rampa [-] ) , L. Kaufman [-] , M. Nademlejnský [-] (88. I. Zítka [-] ) , J. Vaníček [-] , J. Petržílka [-] , J. Šmíd [-]

ŽK: 49. M. Müller , 68. I. Bogár , 70. A. Obusanya - 89. A. Rampa .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Vrchota Jaroslav - PEČENKA Jiří, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.