Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

9.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

7.0

Klatovy vynulovaly Motorlet


Branky


1

Dva góly v prvním poločase a poté zodpovědná obrana, i tak by se dal charakterizovat zápas mezi Klatovy a Motorletem. Domácí potvrdili formu a připsali si velmi cenné tři body. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Janda i nadále pálí ostrými

Sobotní utkání v Klatovech slibovalo kvalitní podívanou, střetly se totiž dva celky ze špičky tabulky. Západočeši chtěli navázat na velmi úspěšná dvě poslední představení, ve kterých vstřelili shodně po čtyřech brankách. Hosté naopak toužili zapomenout na utrápený zápas s Aritmou, ze kterého sice vybojovali dva body, ale předvedený výkon se ideálu neblížil ani zdaleka.

 

První minuty patřily hráčům v červených dresech. Už v 8. minutě se jim také podařilo otevřít skóre zápasu, když se po rohovém kopu prosadil poslední dobou velmi produktivní obránce Martin Janda. Klatovští si byli vědomi síly soupeře, trpělivě bránili a čekali na své šance. Jedna z nich přišla ve 23. minutě. Po krásné kombinační akci Mészárose, Lukeše a Říského na jeden dotek zakončil Ivo Vojtko levou nohou na zadní tyč a zdvojnásobil vedení svého týmu. Po zbytek poločasu se už moc zajímavých věcí nepřihodilo, a tak i skóre zůstalo stejné.

Poctivá obrana receptem k úspěchu

Hostující trenér Novotný nebyl s předvedenou hrou svých svěřenců ani trochu spokojen, a tak do druhého poločasu vyslal Karbulku s Hudcem místo Krolopa a Čáchy. Ani změna v sestavě však nepozvedla výkon Motorletu. Pražané sice byli častěji u míče a dokázali „zmáčknout“ svého soupeře, jenže žádnou výraznější šanci si nevytvořili. Většinu střel domácí zablokovali, za zmínku stojí pouze Měskův pokus z dvaceti metrů, kterým přinutil domácího gólmana Rojíka k hezkému zákroku.

 

Velmi zodpovědný výkon Klatov tak přinesl i kýžené tři body a další tlak na karlovarský tým. Motorlet naopak ztrácí už sedm bodů na lídra z Hořovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „První půlku jsme zahráli velice dobře, věděli jsme o síle soupeře, dobře bránili a čekali na naše šance. Navíc jsme dali rychlý gól, což nám pomohlo, a druhá branka byla po krásné kombinační akci. Druhou půli jsme chtěli nadějný výsledek držet co nejdéle. Byli jsme sice pod tlakem, ale soupeře jsme nepustili do žádné výraznější šance. Hráli jsme, co jsme potřebovali. Vyloženou šanci měl Motorlet až v poslední minutě, kdy jsme vykopávali balón z brankové čáry. Všichni kluci si zaslouží pochvalu za to, jak zápas odmakali. Škoda jen, že čím víc vyhráváme, tím míň chodí lidí…“

FK Motorlet Praha
Předseda R. Blažek: „Dnes jsme bohužel opět nepodali dobrý výkon. Přes územní převahu zejména v druhé půli jsme téměř neohrozili bránu soupeře. Z hráčů nikoho pochválit nemohu.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zadinová Olga - HOCEK Petr, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 5. 2016 21:16
Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy
Sestavy?