Zápas Novosedel a Staňkova skončil remízou


0

Novosedly přivítaly v posledním utkání Staňkov, kterému se na jaře příliš nedaří a proto byli domácí mírným favoritem. Vyrovnané utkání nakonec skončilo dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Co k tomuto zápasu říci? Když jsme viděli, že hosté skládají sestavu ještě hůře než my, tak jsme si mysleli, že se opět porazí sami. Výsledek tohoto myšlení bylo, že jsme v 5. min. prohrávali 0:2. Pak jsme tedy sice zapnuli a srovnali do poločasu na 2:2. Druhý poločas už byl vyrovnanější. Napřed jsme neproměnili Voldřichem tutovku a z následného výkopu nám balon propadl až za obranu a bylo to 2:3. Poté jsme se hnali za vyrovnáním a v poslední minutě se to povedlo aktivnímu Voldřichovi. Remízu hodnotím jako spravedlivou. Ještě bych chtěl vyzdvihnout odvahu a výkon předsedy Staňkova Josefa Bušty, který byl v 62 letech jedenáctým hráčem hostů. Klobouk dolů!

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Na zápas v Novosedlech se sešlo pouze 10 hráčů, tak jsem musel nastoupit i já v 62 letech, naštěstí jsem utkání ve zdraví přežil. Zápas začal pro nás neočekávaně, když v 5. min. jsme vedli již 2-0. Postupně domácí získávali v první půli převahu a do poločasu stačili srovnat skóre. Druhý poločas byl již vyrovnanější, domácí už nebyli tak nebezpeční jako v první půli a když jsme v 78.min. vstřelili vedoucí branku, vypadalo to nadějně. Novosedelští však ze závěrečného tlaku vyrovnali v posledních vteřinách zápasu, neboť po rozehrání ve středovém kruhu rozhodčí ukončil střetnutí. Raritou je náš věkový průměr v tomto zápase, který činil 42,3 let.



Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: HAVLÍK Zdeněk - VACEK Jaroslav (N), LANČ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.