Utkání Hobzí a Novosedel skončilo nerozhodným výsledkem


Branky


0

Domácí Staré Hobzí, které si chtělo spravit chuť z nepovedných zápasů, přivítalo Novosedly. Hosté sice trpí značnou marodkou, ale dokázali se semknout i v tomto utkání a odvézt velice cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Ondrej Dokulil: Novosedly přijely ve 12 lidech, jejich sestava byla slepená, protože mají hodně zranění. My jsme si sice vytvořili územní převahu, i nějaké střely, ale buď mířily vedle nebo je pochytal pohotově hostující brankář. V první půli jsme naše úsilí v gól nepřetavili. V druhé půli byl obrázek hry vlastně úplně stejný. Jen se krásně trefil Ondra Lička, to brankář nemohl chytit. A pak jsme si koledovali až to v 86. minutě přišlo a hosté vyrovnali na 1:1. Měli jsme dát nějakou ze šancí a asi by to bylo za tři body, bohužel se nám ke konci sezóny vůbec nedaří. Hosté si odváží bod, s nímž asi nepočítali.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Do Hobzí jsme jeli ve značně improvizované sestavě, ale to už je na jaře obehraná písnička. Hra v poli byla celkem vyrovnaná, domácí měli daleko více brankových příležitostí. Vedení se Hobzí ujalo nádhernou střelou kanonýra Ličky, který se trefil přímo do šibenice. My jsme vyrovnali v závěru utkání, kdy se po rohu Kroupy hlavou trefil Lukáš Voldřich. Pro nás je bod výhrou, domácí měli mnohem více šancí než my. Závěrem bych chtěl říct, že zápasy s Hobzím jsou vždy velice korektní, bez žádných velkých faulů a hádek.



Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: HAVLÍK Zdeněk - PAVLŮ Milan (N), NOHAVA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.