Strmilov vyhrál na hřišti v Popelíně


Branky


31. R. Stejskal , 40. V. Princ , 56. J. Šimánek - 19. O. Nečeda , 28. P. Šuba , 70. P. Šuba , 81. T. Dohnal (p.)
0

Domácí mužstvo Popelína, které stále bojuje o udržení v soutěži přivítalo Strmilov. Hostům se na jaře daří a tabulkou stoupají výš a v příštím kole se mohou vyšvihnout až na bronzovou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Na poslední venkovní zápas vyjeli strmilovští na hřiště zachraňujícího se Popelína. Rozhodně ale věděli, že je nečeká nic lehkého. Do zápasu hosté vstoupili aktivně. Dobře kombinovali a soupeři téměř nepůjčovali balón. První branka zápasu byla k vidění v 19. minutě, když se po střele z voleje trefil Ondřej Nečeda. O deset minut později se hosté radovali z další branky, o tu se postaral útočník Pavel Šuba. Strmilov, který si byl vědom vedení v zápase ovšem polevil a dovolil Popelínu snížit brankou Romana Stejskala - 1:2. Domácí ucítili šanci a vrhli se na svého soupeře. Odměnou jim bylo vyrovnání pět minut před koncem poločasu, když se po rohovém kopu trefil hlavou Vojtěch Princ. Popelínští si vytvořili ještě dvě slibné šance, ale skóre se již neměnilo. 

 

Strmilov si připsal další výhru

Druhý poločas začali domácí aktivněji. Hned z první následné šance byl nařízen pokutový kop pro Popelín, ale Vlásek penaltu neproměnil. Nutno podotknout, že strmilovský brankář Bláha předvedl skvělý zákrok. Stav se tak prozatím neměnil. Po další šanci se popelínští dostali poprvé do vedení. To se psala 56. minuta a branku si připsal Josef Šimánek - 3:2. To bylo však z domácí strany vše. Strmilov nadále dobře kombinoval a po pěkné akci se znovu prosadil Pavel Šuba - 3:3. To hosty nakoplo a začali dostávat domácí pod tlak, ale branky se diváci na a ne dočkat. Když už se zdálo, že si mužstva vezmou po bodu, přišla 81. minuta a Tomáš Dohnal provedl pokutový kop o něco lépe než soupeř a Strmilov si tak odvezl všechny tři body. Zápas řídil sudí Pavel Janák.



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve 25. kole jsme přivítali hráče Jiskry Strmilov. Do zápasu vstoupili lépe hráči Strmilova, po půl hodině jsme prohrávali o dva góly a zdálo se, že derby bude mít jasného vítěze. Do přestávky se ale prosadil Roman Stejskal a pět minut před koncem poločasu se po rohu hlavou trefil Vojta Princ. Několik dalších šancí jsme nevyužili. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a do vedení nás poslal Pepa Šimánek. Vedení jsme drželi do 70. minuty, kdy srovnal strmilovský Šuba. O tom, že tři body poputují do Strmilova rozhodla 81. minuta, kdy se hosté ujali vedení gólem z pokutového kopu.

TJ Jiskra Strmilov
Jan Kubíček: Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Dobře jsme kombinovali a soupeři téměř nepůjčovali balón. Po střele z voleje se nejdříve prosadil Nečeda a po sléze přidal druhý gól Šuba. Pak jsme ovšem dvakrát zaváhali v defenzivní činnosti a dovolili soupeři srovnat. Druhý poločas začali domácí aktivněji a po rohovém kopu se dostali poprvé do vedení. To bylo však z jejich strany vše. My nadále dobře kombinovali a po pěkné akci se znovu prosadil Šuba. V závěru utkání proměnil Dohnal pokutový kop a zařídil nám tak zasloužené vítězství



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - J. Koronczi [-] (68. R. Hanzal [-] ) , D. Kučera [-] - R. Stejskal [-] , V. Princ [-] (68. P. Valek [-] ) , K. Tolkner [-] , M. Šimánek [-] , O. Vlásek [-] , J. Šimánek [-] - J. Snížek [-] (42. V. Sztarsich [-] ) , P. Pacholík [-]

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - F. Slavík [-] , J. Dvořák [-] , J. Kubíček [-] , M. Lehejček [-] - Z. Popelka [-] (55. J. Hanzal [-] ) , D. Hanzal [-] , L. Janák [-] (90. M. Tuček [-] ) - O. Nečeda [-] (90. T. Holec [-] ) , T. Dohnal [-] - P. Šuba [-] (81. M. Novák [-] )

ŽK: 52. V. Sztarsich .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: JANÁK Pavel - MARŠÍK Miroslav (N), PŘIBYL Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.