Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strmilov deklasoval Staňkov, Dohnal se blýskl hattrickem


Branky


0

Domácí mužstvo Strmilova má na jaře formu, kterou potvrdilo i v tomto zápase a hostujícímu mužstvu nedalo šanci. Skóre se zastavilo na čísle 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Jiří Hanzal: Od začátku až do konce zápasu jsme byli lepším týmem. Soupeře jsme k ničemu nepouštěli, do náznaků šancí se dostával pouze z dlouhých nákopů nebo z našich nepřesností. Během prvního poločasu jsme se trefili hned 4x čímž bylo prakticky rozhodnuto a potvrdili jsme naší střeleckou pohodu z posledních zápasů. Během druhé půle jsme z řady šancí přidali ještě dva góly, ale po jednom z rohů jsme také nechali soupeře vstřelit laciný gól. Na soupeře, který přijel pouze s 11 hrači, se ke konci utkání začala projevovat značná únava. Naším nejlepším hráčem byl jednoznačně David Hanzal, který v zápase vstřelil 3 góly a další jeho střely létaly jen těsně kolem soupeřovi brány.

TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Do Strmilova jsme přijeli o 11 hráčích, v zápase, který jednoznačně ovládli domácí hráči jsme totálně propadli v defenzivní činnosti, např. při druhé brance po centru z rohu stálo u domácího střelce 6 našich hráčů, další branka byla taková, že náš hráč dává malou domů a míč pošle před domácího hráče, pro kterého není problém zakončit do prázdné brány. Inkasujeme po hrubých chybách v obranné činnosti, v tomto zápase to hodně hořelo i přesto v I. poločase jsme si vytvořili také několik šancí, ale domácí gólman chytal výborně. Strmilov vyhrál jednoznačně, byl jasně lepší a některé další šance zlikvidoval náš nejlepší hráč gólman Novotný.



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
O. Přibyl [-] - M. Lehejček [-] , F. Slavík [-] , J. Kubíček [-] , J. Dvořák [-] - L. Janák [-] (68. J. Hanzal [-] ) , D. Hanzal [-] , F. Procházka [-] (58. P. Šuba [-] ) - Z. Popelka [-] , O. Nečeda [-] (78. A. Bláha [-] ) , T. Dohnal [-] -

TJ Hraničář Staňkov
Z. Novotný [-] - J. Fleischman [-] , M. Studnička [-] , S. Fila [-] , R. Novák [-] , M. Vonka [-] , V. Matuška [-] , J. Macek [-] , M. Tobolka [-] , M. Vonka [-] , A. Bednář [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: JANÁK Pavel - PŘIBYL Ondřej (N), ČURDA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.