Stará Hlína doma remizovala s Klikovem


Branky


0

Druhá Stará Hlína přivítala na své půdě třetí Klikov a tak se dal očekávat vyrovnananý duel. Nakonec vítězství neslavil ani jeden tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Duel dvou mužstev z předních příček tabulky sliboval zajímavou a napínavou podívanou. I když úvod zápasu byl opatrný z obou stran. Na skvěle připraveném domácím pažitu se ale jako první osmělili hosté. Vypracovali si několik slibných šancí, ale bohužel ani jednu neproměnili. Domácí se také snažili, ale naštěstí pro Klikov svou jedinou velkou šanci v první půli nevyužili díky výbornému zákroku hostujícího brankáře Wollnera. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu. Diváci sice v prvním dějství branku neviděli, ale utkání určitě nenudilo a bylo se tak na co těšit.

Obě mužstva si nakonec body rozdělili

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první. Hrál se pohledný kombinační fotbal s několika šancemi na obou stranách. Domácí se ujali vedení v zápase první, když se v 57. minutě trefil útočník Oldřich Šrom - 1:0. Vedení domácího mužstva ale netrvalo moc dlouho. O dvě minuty později se napřáhl ke střele klikovský útočník Jakub Lochman a bylo vyrovnáno - 1:1. Po snaze strhnout vedení na svou stranu Klikov otevřel obranu a domácí začali hrozit z brejků. Jenom díky výborným zákrokům brankaře Wollnera udrželi nerozhodný výsledek. Do konce poločasu už se nic závažnějšího nestalo a utkání tak skončilo zaslouženou remízou. Stará Hlína si tak stále drží druhé místo v tabulce a Klikov je za ní v těsném závěsu.

FOTO: http://www.fkstarahlina.wz.cz



Ohlasy k zápasu


FK Stará Hlína
Drahomír Rychlý: Na kvalitním hřišti - kvalitní fotbal. Na výborně připraveném hřišti se hrál fotbal nadprůměrné úrovně, kde vynikali oba gólmani. Útočníci si dokázali vypracovat hodně šancí, ale jejich muška byla vychýlená. Hrál se fotbal nahoru-dolu, kdy byli v prvním poločase lepším týmem hosté, ale po změně stran se hra vyrovnala a v samotném závěru visel rozhodující gól domácích ve vzduchu. V prvním poločase stojí za zmínku gólovky hostí (13., 30., 40), kdy zachraňoval gólman Rychlý. Domácí měli jenom dvakrát blízko gólu, ale opět vynikl hostující brankář Wollner. Ve druhé půli se hrálo na obě strany útočně a určitě se fotbal musel divákům líbit. O výsledku rozhodli dvě povedené akce během tří minut, ale fotbal dál "bavil".

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Úvod zápasu byl opatrný z obou stran. Kvalitní teren nám dovoloval kombinační hru a tak jsme začali mít v utkání navrch. Vypracovali jsme si několik šancí, ale bohužel jsme ani jednu neproměnili. Domácí se také snažili, ale naštěstí pro nás svou jedinou velkou šanci v první půli nevyužili díky výbornému zákroku brankáře Wollnera. Druhý poločas byl vyrovnaný, hrál se oboustraně pohledný fotbal nahoru dolů s šancemi na obou stranách. Domácí se ujali vedení, ale zanedlouho poté vyrovnal Lochman střelou k tyči. Po snaze strhnout vedení na svou stranu jsme v závěru zápasu otevřeli obranu a domácí hrozili z brejků. Jenom díky výborným zákrokům našeho brankaře jsme udrželi nerozhodný výsledek. Remíza je zasloužená, i když s ohledem na první půli jsme mohli získat tři body. Nejlepší hráč našeho týmu byl brankář David Wollner.



Místo: Tráva, event. UMT. Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - BARTYZAL Vladimír (N), BUŠTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.