K. Mitas 25.
1:1
(1:0)
86. J. Bouda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 14:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená a Hobzí si body rozdělily


Branky


25. K. Mitas - 86. J. Bouda
0

Utkání dvou týmu z popředí tabulky. To byl souboj domácí Studené s Hobzím. Zápas sliboval zajímavou podívanou, ale nakonec skončil remízou, když hosty ke konci zápasu zachránil Bouda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase 1:0 pro Studenou

FK Studená se v tomto zápase musela obejít bez nejlepšího střelce okresu Libora Dvořáka a hodně se to v zápase projevilo. Domácí si vytvořili řadu zajímavých šancí, ovšem nedokázali je zužitkovat. Na druhé straně hráči Starého Hobzí ohrozili branku, když z rohového kopu nastřelili břevno a podruhé když se do vápna před brankáře prokličkoval útočník Ondřej Lička, avšak nedokázal zakončit. Čekání na gól přerušil až ke konci poločasu studenský útočník Karel Mitas, když si ve vápně naskočil na centr a míč uklidil za záda gólmana. Do kabin tak šli domácí s jednogólovým náskokem.

Hobzí v závěru zachránilo remízu

Do druhé půle naskočili hosté z Hobzí s velkou chutí a svou otevřenou ofenzivní hrou začali dobývat branku domácích, zatímco Studená se snažila držet svůj hubený náskok a hrozila především z protiútoků. Možností ke skórování měli domácí borci hned několik. Jejich šance však zůstaly bez gólového zakončení, což nakonec domácí celek hodně mrzelo. Pár minut před koncem je za to totiž potrestal útočník Jakub Bouda, který dostal přesnou přihrávku ve vápně a následným gólem tak srovnal na konečných 1:1. Studená si v zápase šla pro tři body, ale gólová neefektivita a chyba v závěru utkání ji nakonec stály dva body. Zápas řídil sudí Jindřich Švec.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Zápas to byl v poli celkem vyrovnaný. My jsme ale bohužel spálili spoustu šancí. Kdybychom dneska dali polovinu 100% šancí vyhráli bychom 5:1. Jak to tak bývá, Hobzí nás dvě minuty před koncem potrestalo vyrovnávající trefou. Libor Dvořák nám dnes chyběl, protože se mu narodil syn a byl s rodinou, což je správně. S ním bychom ale dnes vyhráli.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Studená je doma velmi silná, doma body nerozdává, spíše brankové příděly, proto jsme za bod opravdu rádi, zvlášť, když se nám podařilo vyrovnat ke konci zápasu a přežili jsme jejich velké šance. V první půli jsme měli dvě tutovky, jedna skončila na břevně, druhá byla zapykaná naším útočníkem. Domácí hrozili mnohem více a taky vstřelili gól. Druhou půli jsme si něco řekli v kabině a hra se poměrně zlepšila, víc balónů do vápna a tím více šancí. Hru jsme hodně otevřeli a domácí chodili mnohdy v přečíslení, ale finálka se jim nepodařila vyřešit optimálně a že těch šancí měli opravdu hodně; mohlo být po zápase již v začátku druhé půle. Míč jsme drželi možná víc na kopačkách, ale nic z toho. Když už to vypadalo na výhru domácích, tak velmi jednoduchá akce rozhodla o srovnání na 1:1. Musím říct, že zápas byl odehrát korektně - bez zákeřných faulů nebo hádek mezi soupeři nebo bez blbostí, které se mnohdy dějí - zvlášť když vzpomenu napadání rozhodčího či asistenta (viz aktuální kolo). Tohle chování na hřiště určitě nepatří, ať jsou emoce jakkoliv rozjařené. Jinak díky celému týmu, i když měl výkon daleko k ideálu. Z našich řad nikdo nevybočoval svým výkonem, snad jen golman Dušan Šívr, který i přes drobné indispozice spolehlivě odchytal zápas a je stále "oporou ze zálohy".



Sestavy


FK Studená
R. Kovář [-] - J. Pospíšil [-] , P. Šimek [-] , T. Grausam [-] , R. Popelínský [-] - T. Přibyl [-] , J. Šára [-] , M. Pelej [-] , T. Lindourek [-] - K. Mitas [-] , L. Makovička [-] -

TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - M. Habr [-] , P. Zejda [-] - A. Veverka [-] , J. Peterek [-] , P. Distl [-] , D. Malášek [-] , Z. Fišer [-] - O. Dokulil [-] , J. Bouda [-] , O. Lička [-]

Hráči zápasu: K. Mitas .
Místo: Tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.