Novosedly nepřipustily s posledním týmem žádné překvapení


Branky


1

Domácí Novosedly které minulé kolo konečně vyhrály, přivítaly na svém hřišti poslední Dešnou. Zápas skončil pohodlným vítězstvím domácího mužstva a hosté z Dešné už pomalu ztrácejí šance na záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka rozhodla poločas

Domácí Novosedly začaly potvrzovat roli favorita už od začátku utkání. První velkou šanci zápasu měli už v 11. minutě, Nohava vybojoval u lajny téměř ztracený míč, odcentroval do vápna a Doktor ze tří metrů překopl hostující branku a tím vyzkoušel novou záchranou síť za brankou. Pak měli také velkou šanci hosté. Ve velkém vápně se k míči dostal nehlídaný Vařák, ale jeho pokus vyrazil Malý na roh. V 17. minutě kopal Stanislav Šmíd trestný kop možná z 35 metrů a jeho nejspíše původně centrovaný pokus skončil v šibenici hostující branky. Poté měli velkou šanci opět hosté, ale brankář Malý zblízka zachránil. Chvíli před poločasem mířil ze strany vedle brány Hladílek. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácího mužstva.

Novosedly potvrdily roli favorita

Druhá půle byla otevřená pro obě mužstva, ale pět minut po přestávce zahrozili domácí, po akci Doktora s Neumannem netrefil Nohava na půl odkrytou bránu Dešné. Pak střílel třikrát po sobě těsně nad nebo vedle brány Hladílek, dvakrát hlavičkoval a jednou střílel z 20 metrů. Za chvíli se už domácí dočkali. Doktor přihrávkou mezi beky poslal do úniku Nohavu, který z pravé strany odcentroval a Lukáš Voldřich ze tří metrů ranou o břevno zvyšoval na 2:0. Na třetí brance se podílel opět Voldřich, když utekl po své levé straně, jeho centr odvrátili obránci jen k Danielu Kroupovi a ten střelou z 20 metrů také o břevno navýšil vedení domácích o tři branky. Znovu po akci Voldřicha střílel střídající Průcha jen do nohou gólmana Chvátala. Poté se osmělili i hosté, ale jejich pěkný pokus vyrazil Malý na roh. Asi deset minut před koncem trefil po úniku Voldřich tyč a hned nato se dostal k balonu Martin Hladílek, udělal gólmanovi kličku a do prázdné branky zvýšil už na 4:0. Chvíli před koncem hosté kosmeticky upravili skóre na konečných 4:1, když se po trestném kopu hlavou trefil Ruda Ďurač. V posledních minutách měli ještě dvě velké šance hosté. Jednou trefili zblokovanou střelou břevno a pak po trestňáku vyhlavičkoval míč směřující do prázdné brány Visčur. Domácí Novosedly si tak ve druhém utkání připsali tři body a zaslouženě vyhráli. Zápas řídil sudí Jaroslav Kollmann.

 



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Asi se budu opakovat, ale opět jsme měli velikánské problémy se sestavou. Pomohli nám kluci z lavičky, kteří již normálně nehrají. První poločas byl na šance chudší. my jsme se ujali vedení šťastnou, ale krásnou ranou téměř z poloviny hřiště, kdy se trefil Standa Šmíd. Hosté měli dvě velké šance, kdy nás podržel brankář Malý. Druhá půlka už byla výživnější. Z velkého množství šancí jsme dali další tři goly i díky tomu, že nám začala fungovat záloha, hlavně krajní záložníci byli k neudržení.

TJ Sokol Dešná
Ruda Ďurač: Do zápasu jsme nastoupili v hodně improvizované sestavě a to bylo rozhodující. Domácí nás prakticky k ničemu nepustili. První gól jsme inkasovali z přímého kopu cca ze 30 m (hrubá chyba gólmana) a to nás dorazilo. Poločas jsme přečkali s jedním inkasovaným gólem. Do druhé půle jsme šli s odhodláním otočit zápas, což se vůbec nepovedlo a po dalších hrubkách jsme inkasovali další góly. Až za stavu 4:0 domácí lehce polevili a mi dali těsně před koncem čestný gól.



Místo: Tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - VACEK Jaroslav (N), DOBIÁŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 5. 2016 21:50
Mecounsky vysledek !!!!!!!!!!!!!