Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klikov deklasoval Popelín na jeho hřišti


Branky


0

Domácí Popelín, který se krčí na spodních patrech tabulky přivítal na svém hřišti čtvrtý Klikov. Zápas jednoznačně ovládli hostující hráči a vyhráli jednoznačným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství ovládli hosté

Úvod zápasu byl plný nepřesností, čemuž nahrával i terén. Za hustého deště hráči těžko zpracovávali míč, hůře kombinovali, ale hned z první střely na bránu se hosté ujali vedení, když se trefil Ondřej Šetka. Po šesti minutách se mohli radovat z gólu i domácí, když se prosadil záložník Josef Šimánek - 1:1. Jenomže po další střele brankář Popelína Hanzal vyrazil míč a po přihrávce Mládka strhl vedení na klikovskou stranu Radim Plucar. Pak ještě do poločasu přidal další dvě trefy Zdeněk Mládek, čímž vlastně rozhodl o osudu utkání, což samozřejmě v tuto chvíli nikdo nevěděl. O poločasové přestávce tak měli domácí hráči o čem přemýšlet.

Klikov si výsledek pohlídal, Mládek zkompletoval hattrick

Začátek druhého poločasu byl opět v režii klikovských. Vytvořili si několik slibných příležitostí, ale většinou zkazili finální přihrávky nebo netrefili domácí branku. Popelín držel častěji míč na svých kopačkách, ale až na pár střel a břevno si žádnou vyloženější šanci nevytvořili. V 66. minutě přidal další branku Zdeněk Mládek a zkompletoval tak svůj hattrick - 5:1. Šestou branku svého týmu přidal záložník Tomáš Špulák a popelínští hráči už byli zralí na fotbalový ručník. Deset minut před koncem zápasu snížil střídající Petr Poljak. Branka ovšem přišla příliš pozdě a výsledek víceméně neřešila. Hostující mužstvo si přijelo pro tři body a ty si také bez větších problémů odvezly. Zápas řídil sudí Jaroslav Svítil.



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: 21. kolo OP jsme sehráli za nepříznivého počasí s Klikovem. Začátek utkání jsme nezačali dobře. Ve 20. minutě po odmávaném ofsajdu se hosté dostali do vedení. Po pěti minutách jsme se i my mohli radovat z gólu, když se prosadil Pepa Šimánek. Do konce prvního poločasu jsme inkasovali další tři góly a šance alespoň na vyrovnání se ztratila. Druhý poločas měli spíše hosté a dvě využili a zvýšili na 6:1. Deset minut před koncem zápasu snížil střídající Petr Poljak.

TJ Blesk Klikov
Milan Bušta: Úvod zápasu byl plný nepřesností, čemuž nahrával i terén. Za hustého deště hráči těžko zpracovávali míč, hůře kombinovali, ale hned z první střely na bránu jsme se ujali vedení. Domácí zanedlouho vyrovnali, jenomže po další střele brankář Popelína vyrazil míč a po přihrávce Mládka strhl vedení na naši stranu Plucar. Pak ještě do poločasu přidal další dvě trefy Mládek, čímž vlastně rozhodl o osudu utkání. Ve druhém poločase jsme si hlídali náskok a kdyby jsme zlepšili finální přihrávku ,tak mohlo být naše vítězství ještě výraznější. Domácí sice měli ve 2. poločase častěji míč na svých kopačkách, ale až na pár střel a nastřelené břevno nic nevytvořili. Vyhráli jsme zcela po zásluze. Mužem zápasu byl Mládek, autor tří branek.



Sestavy


SK Popelín 1932
R. Hanzal [-] - J. Koronczi [-] (83. P. Poljak [-] ) , T. Mach [-] , D. Kučera [-] - K. Tolkner [-] , J. Šimánek [-] , P. Valek [-] (60. V. Sztarsich [-] ) , J. Ištok [-] , R. Stejskal [-] , M. Šimánek [-] - O. Vlásek [-] (75. J. Snížek [-] )

TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - D. Melichar [-] , M. Zavadil [-] , M. Rezek [-] , M. Mužík [-] (76. T. Špulák [-] ) - O. Šetka [-] , J. Lochman [-] , J. Němec [-] , L. Michal [-] - Z. Mládek [-] , R. Plucar [-] -

ŽK: 21. T. Mach - 67. O. Šetka , 79. D. Melichar .
Hráči zápasu: Z. Mládek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 58. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - POLJAK Petr (N), BUŠTA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.