Studená překvapivě prohrála s poslední Dešnou


Branky


70. R. Ďurač (p.) , 80. R. Ďurač , 89. M. Novotný - 46. T. Lindourek
0

Jeden z nečekaných výsledků se zrodil v Dešné, kde domácí mužstvo obralo o body ambiciózní Studenou. Domácí mužstvo tak vyhrálo, teprve podruhé v této sezóně.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváci branku neviděli

Ambiciózní Studená přijela na hřiště poslední Dešné. Celý první poločas potvrzoval předzápasová očekávání. Hostující mužstvo mělo několik šancí, ale žádná neskončila brankou. Studenský brankář Kovář neměl v prvním dějství skoro žádnou práci a obě mužstva, tak odcházela s nadějemi pro druhý poločas.

Ve druhém poločase se zrodilo překvapení

Začátek poločasu vyšel skvěle hostující Studené, když se hned ve 46. minutě trefil záložník Tomáš Lindourek po krásné přihrávce do vápna kapitána Mitase. Potom začala drtivá převaha studenského mužstva, které nedalo jasnou šanci, kterou mohli rozhodnout celé utkání. Bohužel pro Studenou to byl klíčový moment zápasu, protože v 70. minutě proměnil pokutový kop Ruda Ďurač a rázem bylo srovnáno - 1:1. O deset minut později, domácí útočník Ruda Ďurač využil špatného výběhu Kováře po standardní situaci a připsal si tak druhý zásah v zápase. To byla pro hosty "studená" sprcha a dokonce hrací doby už se na nic nezmohli, za to domácí Dešná přidala těsně před koncem třetí zásah, o který se postaral Milan Novotný - 3:1. Dešná tak vyhrála podruhé v sezóně a potěšila domácí fanoušky. Zápas řídil sudí Jan Chvála.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dešná
Václav Krejčí: Dešná nastoupila s odhodláním získat doma opět nějaký bod. V první půli byla hra vyrovnaná, jen po pár šancích na obou stranách. Po půli využili hosté chyby domácích a šli do vedení. Domácí ovšem po všech prohrách zabrali a Vařák nastřelil tyč, posléze byl faulován v pokutovém území. Penaltu proměnil Ďurač, který po chvíli přidal druhý gól hlavou. Třetí a uklidňující gól vstřelil Novotný po chybě hostí. Hra dešanských získává trochu sebevědomí, doufejme že nějaká ty vítězství ještě přijdou.

FK Studená
Petr Adamec: Vítězství jsme domácím vyloženě vnutili. Do 70. minuty byli domácí bez jakékoli střely a ohrožení našeho gólmana. Utkání se rozhodlo v pěti minutách od 65. minuty do 70.minuty. V 65. minutě jsme nedali za stavu 1:0 pro nás z malého vápna jasný gól, o dvě minuty později, si pro mě absolutně nepochopitelně, nahráváme na brankové čáře už za překonaným gólmanem, samozřejmě vracející se obránce balón vypíchl. V 70. minutě uděláme penaltu, když soupeř vybíhá ven z vápna. Tohle by probudilo i mrtvého. Dešná po proměněné penaltě byla najednou hladová a nám se hra sesypala, jak domeček z karet. Máme sice asi nejmladší tým v OP, ale dneska selhali ti nejzkušenější. Ukázalo se, že na třetí místo nejspíš nepatříme. Nedá se nic dělat, je to jen okres



Místo: Tráva. Počet diváků: 59. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - PÍŠA Jiří (N), ABRAHÁM Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.