3:2
(2:0)
59. T. Láf
73. T. Láf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Číměř favorita ze Slavonic potrápila, ale na body to nestačilo


Branky


0

Slavonice, které minulé kolo prohráli si chtěli spravit chuť před domácím publikem. Výhra se nerodila snadno, Číměř favorita potrápila, ale nakonec všechny body zůstaly doma.

Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhráli domácí

Slavonice měli obrovské problémy složit vůbec základní jedenáctku, poněvadž chyběli vykartovaní Lumír Křížka a Milan Balík, Ondra Kubeš pro lehčí zranění a Vojta Balík z pracovních důvodů. Začátek utkání byl neslaný, nemastný od obou týmů. V první šanci zápasu se ocitl Radek Deutschar, ale jeho střela z první spíše ohrozila pasažéry právě prolétajícího letadla. Ve 23. minutě napřáhnul z dobrých pětadvaceti metrů Milan Trávníček a jeho projektil zapadnul přesně za levou tyč - 1:0. Po tomto pěkném momentu se hra vrátila k podprůměru, jedna nepřesnost stíhala druhou, jak na jedné, tak na druhé straně. Domácí měli přece jenom více aktivity na svých kopačkách, ale dlouho to k ničemu nevedlo. Až ke konci první půle se začalo blýskat na lepší časy. Nejprve po závaru před brankou Číměře trefil tyč David Drobilič. To probíhala 41. minuta. Za dalších 180 vteřin bylo o něco veseleji. Jan Dvořák (jenž nastoupil také s lehčím zraněním) vybídnul třicetimetrovým pasem kapitána Davida Bártů, gólman Plánka trochu nesmyslně vyběhnul a Davidovi, který byl u balónu podstatně dřív nedělalo problém ho přelobovat - 2:0. Takže po nepříliš přesvědčivém výkonu byl výsledek více než přijatelný pro domácího favorita.

Drama se šťastným koncem pro domácí

Do druhého dějství Slavonice nastoupili poněkud aktivněji. Následovaly dva rohové kopy za sebou, po druhém z nich nastala skrumáž ve vápně soupeře, po několika odrazech se dostal míč k veteránovi Martinu Jahodovi a ten ho napálil do sítě - 3:0. Zdálo se být rozhodnuto, ale opravdu jen zdálo. V 59. minutě chtěl v rohu velkého vápna odkopnout míč do bezpečí Honza Dvořák, bohužel nastřelil hostujícího útočníka Tomáše Láfa, ten míč zpracoval udělal několik rychlých kroků a z úhlu propálil brankáře Pospíchala - 3:1. Hosty najednou začal fotbal bavit, začali se více pohybovat a více útočit. Ovšem tím se taky otevírala číměřská obrana a možnost chodit do brejků. V 72. minutě utekl po pravé straně Robert Peschel, nádherně nacentroval, Martin Bodlák vypálil z voleje, ale bohužel jeho bomba mířila doprostřed branky a brankář soupeře míč reflexivně vyrazil. Přišlo okřídlené nedáš-dostaneš, Číměři se hned z rychlého protiútoku podařilo snížit na 3:2, to se trefil opět Tomáš Láf. A začaly nervy. Soupeř sice útočil, ale slavoničtí hrozili z brejků, které ovšem většinou končili nepřesnou přihrávkou. V 82. minutě si navedl na střed velkého čtverce opět Martin Bodlák, znovu vypálil razantně, ale opět jen do středu branky, takže byl úspěšnější gólman. Číměři se při vší snaze vyrovnat nepodařilo, takže tři body nakonec zůstaly doma.



Ohlasy k zápasu



Sokol Číměř
Jiří Feytl: Do Slavonic jsme odjely v 11 lidech z kterých byli někteří poprvé letos na hřišti. Domácí měli herní převahu, ale o konečný výsledek se museli bát až do konce. Nejlepší hráč byl Radim Prager, který přes svůj vysoký věk zle proháněl mladíky ve slavonické obraně.



Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Trávníček [-] , J. Dvořák [-] (71. L. Zrůcký [-] ) , V. Rejžek [-] , M. Jahoda [-] - D. Bártů [-] , R. Peschel [-] , D. Drobilič [-] - R. Deutschar [-] (81. J. Raška [-] ) , T. Tepřík [-] , M. Bodlák [-]

Sokol Číměř
M. Plánka [-] - M. Machatý [-] , J. Jehnět [-] , P. Nižník [-] , F. Hudeček [-] (76. K. Vopálka [-] ) - R. Sehner [-] , J. Záhorka [-] , F. Náprava [-] , J. Feytl [-] - R. Prager [-] , T. Láf [-]

ŽK: 60. F. Hudeček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: HONZÍK René - CIGÁŇ Roman, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.