3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená si doma poradila se suchdolským béčkem


Branky


0

Studená přivítala na své půdě potápějící se Suchdol, která klesá tabulkou níž a níž a pravděpodobně bude bojovat na jaře o záchranu. Domácí ovládli utkání a jednoznačně vyhráli rozdílem třídy. Dvě branky zaznamenal kanonýr Libor Dvořák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená vedla, ale spokojená určitě nebyla

Domácí mužstvo chtělo zopakovat výsledek z podzimní části a to se jim nakonec podařilo. Studená se na domácím hřišti hodně trápila a klid do jejich řad vnesl až po půl hodině hry po samostatné akci domácí útočník Libor Dvořák. Za 5. minut chytře zavěsil benjamínek Ladislav Danyi a zdálo se, že další branky přijdou sami. Ovšem Suchdol dobře kombinovala, ale v blízkosti gólmana Duchoňe byla zcela neškodná a nedokázala si vytvořit výraznější příležitost nebo šanci. Dá se říci, že domácí měli zápas pod kontrolou, ale vyložených šancí bylo jak šafránu, poněvadž Dvořák byl velice dobře pokryt a oba celky spíše bojovaly s těžkým terénem. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácích borců, ale jak se říká výsledek 2:0 po prvním poločase je nejhorší, určitě se bylo v druhém poločase na co těšit.

Pojistka přišla až v závěru

Začátek druhého půločasu patřil suchdolským fotbalistů, ale stejně jako v prvním poločase nedokázali nic ze svých šancí proměnit. Druhý poločas ted nepřinesl nic moc zajimavých příležitostí. Nejzajímavějším momentem, tak byla až branka Libora Dvořáka ke konci zápasu, která znamenala již jeho osmnáctou trefu v sezóně. Všechny body tak zůstaly ve Studené, která se dál drží na předních příčkách okresního přeboru. Zápas ořídil sudí Jan Chvála, který neudělil ani jednu žlutou kartu.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Jsem rád, že jsme potvrdili bod ze Strmilova domácí výhrou. Dnešní výhra je zasloužená, Suchdol si za celý zápas nevypracovala žádnou šanci, i když jeho mladí hráči nehráli vůbec špatně a byli šikovní na balónu. Dnes můžeme být spokojeni jak s výkonem, tak výsledkem.




Sestavy


FK Studená
K. Duchoň [-] - T. Grausam [-] , L. Makovička [-] , J. Pospíšil [-] , P. Šimek [-] - J. Šára [-] , M. Pelej [-] , K. Mitas [-] , T. Lindourek [-] - L. Danyi [-] , L. Dvořák [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
P. Polák [-] - M. Čáp [-] , L. Chládek [-] , T. Potěšil [-] , R. Polák [-] - P. Krejčí [-] , T. Kamiš [-] , M. Havelka [-] , D. Čáp [-] - V. Kanděra [-] , J. Brabec [-]

Místo: Tráva. Rozhodčí: Chvála Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.