Čkyně veze všechny body i ze Štěkně


Branky


0

20. kolo krajské I.B sk. B svedlo proti sobě domácí Štěkeň, která byla bod od „padáka“ a čtvrtou Čkyni, té se na jaře zatím daří. Hosté od první minuty ukazovali, že hrají ve velké pohodě a šli brzy do vedení. Docela dobrý zápas začal bohužel od druhého poločasu kazit hlavní rozhodčí zápasu. Nezapomeňte ohodnotit hráče, hru a rozhodčí!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Turek vstřelil první gól zápasu

Hned v první minutě se dostali do velké šance hosté, Gerold ale mířil hlavou po rohovém kopu Pinkeho těsně vedle. V páté minutě se hlavami srazili domácí Čížek s hostujícím Chalupou, na hrací ploše proběhlo ošetření obou jmenovaných, domácí Čížek musel bohužel v 9. minutě střídat, druhý jmenovaný zápas v pohodě dohrál. V 10. minutě zahrávala Čkyně roh, Pinke našel na zadní tyči nikým neatakovaného kapitána Václava Turka, a ten poslal Čkyni do vedení 0:1. Po úvodní brance přišla čtvrthodinka plná nepřesností na obou stranách, hra se držela spíše mezi vápny. Po necelé půlhodině hry přišla první šance domácích, ti zahrávali před vápnem volný přímý kop, se kterým si Kainc poradil. Ve 37. minutě zatáhl po lajně balon Kuneš, na vápně našel Gerolda, který se uvolnil přes dva domácí hráče, jeho střele chyběla bohužel patřičná razance. Ve 42. minutě mohli domácí vyrovnat, domácí forvard šel sám na Kaince, ten ale jeho střelu fantasticky vytěsnil na roh, důležitý zákrok hostujícího brankáře před odchodem do kabin! 

Dorostenec Fiedler rozhodl zápas po 12 minutách na hřišti

Do druhého poločasu vstoupili dobře domácí, ve 47. minutě po chybě hostující obrany zakončoval Horňák - těsně vedle tyče. Hned po výkopu se zrodila podobná šance na druhé straně, Pinkeho pokus však dopadl stejně. V 50. minutě začal kouzlit hlavní sudí zápasu Petričák, Pinke likvidoval nákop domácích, balon ale vůbec netrefil, míč směřoval do pokutového území, kde si ho Kainc v klidu sebral. K údivu všech zapískal rozhodčí nepřímý kop za malou domů. Domácí tedy měli velkou šanci, téměř z malého vápna, ale neuspěli. Na hřišti to začalo jiskřit, stejné zákroky posuzoval pan rozhodčí pouze na domácí stranu a dělal tak ze zápasu zbytečnou komedii. Hosté vzdorovali, do dvou brankového trháku je mohl poslat v 70. minutě Král, ten běžel z vlastní poloviny sám na jednoho, beka si vykličkoval, brankáře Miška už nikoliv. Běžela 84. minuta, ve vápně došlo k souboji, kterých je za celý zápas desítky, v tento moment to posoudil hlavní rozhodčí jako faul a nařídil pokutový kop. Míč si postavil Peterka, jeho střelu k levé tyči Kainc fantasticky vyrazil! Následující pokusy o dorážky čkyňská obrana eliminovala. Na hostující straně stálo spravedlivě štěstí. Běžela 88. minuta, to se vydalo trio čkyňských střídajících na zteč, Vondrášek dostal balon po lajně, zpětnou přihrávkou našel Michala Turka, který se přiblížil pokutovému území a centrem našel volného dorostence Fiedlera, ten si se zakončením poradil jako zkušený mazák a ránou pod břevno poslal hosty po dvanácti minutovém pobytu na hřišti do zaslouženého vedení 0:2. Zdálo by se, že je rozhodnuto, a že co nevidět hlavní rozhodčí zápas ukončí. V 90. minutě se však k balonu před vápnem dostal domácí Peterka a přesnou ranou k tyči ještě zadělal na drama - 1:2. S následujícím nájezdem všech domácích a rohovými kopy si už obrana Čkyně poradila, a tak přišel závěrečný hvizd. Po něm ještě projevovali někteří jedinci zbytečné emoce, ale nakonec se je podařilo uklidnit. 

Příští kolo dojde ve Čkyni na souboj čtvrtého s pátým, přijedou Sousedovice, které vysoko doma porazili Strunkovice v poměru 6:1, můžeme čekat určitě „fotbalovější“ podívanou. Štěkeň se jede dál prát o záchranu, tentokrát do Vodňan kde se utká s místní rezervou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Otavan Štěkeň
František Žák, asistent trenéra: Průběhu zápasu by více slušela remíza. Bylo to vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Dostali jsme gól ze začátku zápasu.

SK Čkyně
Patrik Krull, vedoucí mužstva: Věděli jsme, že to tu bude těžké, ale ne, že až takhle. Nebudu hodnotit výkon rozhodčího, pouze našich hráčů. V první půli jsme se dokázali dostat brzy do vedení, což bylo klíčové. Poté přišla pasáž, kdy jsme si nemohli dát na metr balon, ale naštěstí jsme se z toho včas dostali. V zápase nás podržel brankář Pepa Kainc, který zlikvidoval v 84. minutě pokutový kop. Pochvalu si opět zaslouží dorostenec Fiedler, dal po deseti minutách na hřišti opět branku, která byla hodně důležitá. Příště máme doma souseda z tabulky Sousedovice. Snad si s nimi zahrajeme lepší fotbal.



Místo: Štěkeň. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Petričák Daniel - PRAVDA Luboš, RADA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.