G. Bujok 80.
1:1
(0:1)
4. J. Mrázek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby jsme vítěze nepoznali


Branky


80. G. Bujok - 4. J. Mrázek (vl.)
0

V souboji týmů zespoda tabulky jsme vítěze nepoznali. Oba týmy potřebovaly body jako sůl, jenomže Vacov nedokázal využít domácí prostředí s 50 diváky, kteří si našly cestu na stadion. Naopak Stachy nenavázaly na minulé kolo, kdy uhrály bod se silnou Volyní. Nově můžete ohodnotit úroveň hry, rozhodčí nebo jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Stachů výhru nepřineslo

Další utkání o bytí a nebytí v 1.B třídě tentokrát svedlo dohromady týmy ze sousedních obcí. Před utkáním nebyl žádný z týmů jednoznačným favoritem, ale pohled na soupisky byl diametrálně rozdílný. Domácí měli 3 zkušené a 8 mladíků, kdežto hosté zcela opačně. Úvod zápasu však Vacovským vůbec nevyšel. Ve 3. min Vl. Voldřich poslal prudkou přihrávku do vápna, obránce Mrázek ji ve skluzu zasáhl tak nešťastně, že míč z jeho kopačky zapadl přesně k tyči Klasovi brány - 0:1. Od té doby si hosté hlídali vedení a do žádných větších šancí domácí nepouštěli. Celý 1. poločas se pak odehrál spíše mezi vápny a oba brankáři se nudili. 

Dvě červené karty zápas neovlivnilo

Po přestávce byla hra vyrovnaná, ale gólu se diváci, kterých přišla hezká řádka, stále nemohli dočkat. V 63. min vznikla ve vápně hostů strkanice a přesný rozhodčí vyloučil na každé straně jednoho hráče. Tím se na hřišti uvolnil prostor a začaly přicházet šance. Když hosté neproměnili dvě velmi dobré příležitosti, přišel trest. Deset minut před koncem prošel Radovan Mach přes 3 hráče, předložil míč na malé vápno a Václav Hanzlík srovnal - 1:1.  Od té doby domácí tlačili, nastřelili břevno, ale výsledek již nezměnili. Za předvedený výkon je remíza zasloužená.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov B
Stanislav Klas (trenér): V tomto zápase je bod pro nás málo, kvůli postavení v tabulce jsme potřebovaly tři. Herně jsme byli lepší, ale pouze po vápno. Nakonec až v posledních 20 minutách jsme si vytvořili nějaké šance a jednu proměnili. Červené karty výsledek neovlivnil.




Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Král [-] , G. Bujok [-] , J. Mrázek [-] , T. Novák [-] (50. M. Čejka [-] ) - J. Tesař [-] , R. Mach [-] , A. Bujok [-] , V. Hanzlík [-] - S. Pšenička [-] , A. Jírovec [-] (75. D. Vítovec [-] )

TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - F. Švarc [-] , J. Dvořák [-] , V. Karlík [-] - J. Pešl [-] , M. Marek [-] (71. A. Eigner [-] ) (72. A. Eigner [-] ) , P. Foltýn [-] , V. Voldřich [-] , P. Záleský [-] (81. D. Schinzel [-] ) - D. Pek [-] (46. M. Rod [-] ) , L. Heidenreich [-]

ŽK: 26. G. Bujok , 45. A. Bujok , 56. V. Hanzlík , 72. A. Jírovec , 88. R. Mach - 43. V. Voldřich . ČK: 64. A. Bujok - 64. P. Foltýn .
Hráči zápasu: V. Hanzlík , A. Jírovec .
Místo: Vacov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ondřej - PETRIČÁK Daniel, HÁŠA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.