Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

4.0

Kameňák uhrál další tři body a i v příštím roce bude hrát I.B


Branky


29. A. Prokop , 32. A. Prokop , 69. V. Mráz - 34. K. Pekař , 53. J. Zíka
0

V Kamenném Újezdě si mohou oddechnout - třemi body získali svěřenci trenéra Vaníka jistotu, že i v příštím roce budou týmem hrajícím krajskou soutěž. Domácí sice v zápase ztratili dvougólové vedení, ale nakonec jim vystřelil výhru Mráz. Za Sedlec se netrefil Kučera a tak je koruně krále střelců nejblíže kolo před koncem Petscher z Plané.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec musel dotahovat

Kamenný Újezd stále potřeboval body  jistotě záchrany. Sedlec se mu postavil s hodně absencemi v sestavě – hrál bez kapitána Pavlíčka i jeho zástupce Bláhy. Lépe možná i z toho důvodu začali domácí a Prokop dvěma góly určil směr utkání. Nejprve se prosadil dorážkou, podruhé zase využil skvělé akce Sládka, který unikl po levé straně, naservíroval před Hanzalem míč k druhé tyči Prokopovi a ten už měl lehoučkou pozici – 0:2. Sedlec ale nic nevzdal, Kučera a po něm Staněk ještě v šancích nedali, ale po centru Michalce prodloužil míč Kučera na Pekaře a ten před poločasem proti Dudákovi snížil – 1:2. 

Mráz strhl vedení zpět na domácí stranu

Po poločase začal Sedlec lépe a tlačil se do zakončení a došlo i na vyrovnání. Zíkův centr si do vlastní sítě srazil domácí stoper Samek. V Újezdě zapršelo, míč se po trávníku sklouzl a po nešťastné teči skončil v domácí bráně – 2:2. V tu chvíli se zdálo, že bude mít více sil hostující celek, ale domácím vyšel jeden rychlý útok, Mráz vyběhl s míčem k vápnu a prudkou střelou k Hanzalové tyči se prosadil – 3:2. A jak se následně ukázalo, byl to gól rozhodující. Stejný hráč měl tutovou šanci k navýšení skóre. Mráz přehrál brankáře Hanzala ve velkém vápně, který tak zůstal za hrou. Mráz sám před bránou ale naprosto selhal, prázdnou branku netrefil. Poslední půlhodinu hrál Sedlec oslabený, protože zraněného Staňka už neměl kdo nahradit, útočník obětavě dohrál, ale příliš toho nezmohl. Přesto mohl Kučera dvě minuty před koncem srovnat, ale těsně přestřelil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér): „Byly to strašné nervy, jak pro mě, tak pro celý mančaft, který byl dnes, i podle předvedeného výkonu, hodně nervózní. Kluci věděli, že to mají ve svých rukou. První poločas ale co se týče výsledku špatně nedopadl, ale na rovinu říkám, že stav 2:0 úplně zasloužený nebyl. Bohužel jsme před koncem poločasu udělali obrovskou chybu v obraně a soupeř se dostal zpět do utkání. O poločase jsme si to vyříkali, ale úplně na úrodnou půdu slovo nepadla a po další chybě jsme nechali Sedlec vyrovnat naší nezodpovědností. Nervozita a tíha okamžiku byla na týmu znát, některé šance, co jsme nedali... Když netrefíte prázdnou bránu, tak to je s prominutím na facku. Zaplaťpánbůh za třetí gól, ačkoliv pak měl soupeř šance, tak už skóre zůstalo. Byli jsme nervózní až do posledních vteřin zápasu. Bojoval a makal předstoper Dan Průdek. Možná poprvé se mi dnes po půlroce bude klidně spát, užiju si to. (úsměv)“

SK Sedlec
Tomáš Kučera (útočník): Do Kameňáku jsme jeli dost oslabení, bez kapitána Pavlíčka i jeho zástupce Bláhy. Měli jsme jednoho hráče na střídání, a když se pak Staněk ve druhém poločase zranil, hráli jsme prakticky půl hodiny v deseti. I přesto jsme myslím měli bodovat. Domácí šli do dvougólového vedení, my jsme to ale nezabalili a dokázali jsme srovnat, když jsme pak podle mého byli o něco lepší, dali domácí třetí gól a my už jsme nedokázali srovnat, i když šance jsme měli, já klasicky chvilku před koncem, ale přestřelil jsem. Prohra mě opravdu mrzí, protože jsme chtěli dokázat, že žádný zápas se zachraňujícím se týmem nehodláme vypustit.



Místo: K. Újezd. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.