Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V souboji rivalů uspěli hosté. Frymburk bere výhru po sedmizápasovém čekání


Branky


0

Brod po týdnu zaznamenal další vyšší porážku. Frymburk před utkáním z posledních sedmi zápasů nastřádal jediný bod, v derby se ale vytáhl, i proto, že se po dlouhé době sešel v silné sestavě. Hotovo bylo už po půli, kdy se prosadili Budík, Kaňa a Račák. Autor foto: Veronika Neubauerová

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk si vybudoval dostatečný náskok

Na krásně připraveném hřišti tentokrát Frymburští dominovali po celý zápas. Už od začátku zápasu domácí zatlačili a ti nevěděli, kam dřív skočit. Během deseti minut měl Šumavan asi čtyři šance, kterým domácí se Šestákem v brance ještě odolali. Když se domácí trochu vzpamatovali a začali hrát, čímž povolili v obraně, tak hosté udeřili a během dvou minut po krásných akcích dali dva góly, prosadili se útočníci Budík s Kaňou. I nadále byl frymburský celek lepší na míči a svou aktivitou domácí zaskočil. Navíc do poločasu hosté zvýšili díky Račákovi na 3:0 a bylo prakticky po zápase.

 

Fotbal se změnil ve vodní pólo

Do druhé půle však domácí nastoupili se snahou s výsledkem něco udělat, ale do ničeho vážného je Frymburk nepustil. Navíc v 66. minutě hosté skóre navýšili na 4:0 Budíkem. Domácí snížili po trestném kopu na 4:1, když se pěkně trefil Krauskopf. Ale Frymburští hned za dvě minuty opět skórovali, když se prosadil Tichovský (stejně jako u čtvrté branky jsou v oficiálním zápise uvedena špatná jména střelců). Potom musel rozhodčí zápas přerušit na deset minut pro krupobití. Poslední čtvrthodinka už byla víceméně vodní pólo, protože na hřišti byly velké louže a těžko se dalo kombinovat. Frymburk tak derby ovládl jasným výsledkem.



Ohlasy k zápasu


FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér): „Sestavu jsme opět lepili, ale to už je na jaře evergreen, který opakuji jako kolovrátek. Na to se nemůžeme vymlouvat. K zápasu jsme nepřistoupili dobře, vypadalo to, jako bychom ho měli odehrát jen z povinnosti. Výkon byl naprosto mdlý, ani nemám chuť ho hodnotit. Hosté nás přejeli agresivitou, lepším pohybem a měli jednoznačně větší vůli vyhrát. Na začátku druhé půle jsme měli dvě tutové šance, které možná mohly průběh utkání změnit. Ale tak jako tak, vyhrát jsme si nezasloužili. Můžu jen Frymburku pogratulovat k vítězství."

FC Šumava Frymburk
Vlastimil Mertl (trenér): "Konečně jsme se na jaře sešli, i když tam nějaké absence ještě máme (na lavičce jsme měli pouze dva náhradníky), ale na stoperu se představil Koršala a v útoku podruhé nastoupil kanonýr Budík, který se hned prezentoval dvěma střelenými góly. Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně a asi jsme domácí zaskočili. Jenže šance jsme neproměnili a zápas se začal vyrovnávat. Ale to vlastně pro nás bylo lepší, protože Brodští se začali hrnout dopředu a my měli víc volnosti pro útok. Toho jsme náležitě využili a dali dva góly, které zase domácím sebraly vítr z plachet. Navíc jsme třetí gól dali do přestávky a bylo hotovo. Druhá půle už byla vyrovnanější, nicméně z našich pěkných brejkových akcí jsme dokázali přidat další dva góly. Tyto tři body jsme potřebovali k definitivní záchraně a všichni k tomuto zápasu přistoupili zodpovědně. Předvedený výkon byl hodně dobrý a konečně jsme se našim divákům předvedli ve výborném světle. Dobře zahrál celý tým, z jednotlivců vyzdvihnu útočníka Budíka a záložníka Rillicha."



Sestavy


FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - V. Marek [-] , L. Rapčan [-] (46. F. Filip [-] ) , J. Gondek [-] (87. T. Cach [-] ) , V. Syrovátka [-] , K. Krauskopf [-] , J. Rohlík [-] , D. Pham [-] , M. Vančura [-] , K. Šerhakl [-] , V. Pomije [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - M. Janáček [-] , E. Koršala [-] (46. P. Tichovský [-] ) , J. Šisler [-] , J. Ribár [-] - D. Račák [-] , T. Kaňa [-] - S. Budík [-] , L. Matúš [-] , Z. Vrátil [-] , J. Rillich [-] -

ŽK: 89. F. Filip - 62. L. Matúš .
Hráči zápasu: S. Budík , J. Rillich .
Místo: Vyšší Brod. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novák Roman - KOVAŘÍK Zdeněk, ZABILKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.