0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Újezd zůstává na chvostu, Kurali se začíná blížit nejlepším střelcům


Branky


35. L. Ebenhöh , 58. J. Kurali , 67. A. Perfoll (p.) , 87. J. Kurali
0

Kamenný Újezd doma ztratil, když jasně podlehl soupeři ze Svinů. Po poločase vedli hosté jen o gól, ale ve druhém dějství definitivně zlomili odpor soupeře. Josef Kurali se na jaře trefil už jedenáctkrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenný Újezd tak zůstává na poslední příčce a už mu začíná téct do bot. Sviny poslal ve 35. minutě do vedení Ebenhöh, ve druhé půli pak hosté nehráli žádného zanďoura, naopak přidali za Dudákova záda ještě tři branky. Perfoll ukázal svou spolehlivost jako úspěšný penaltový střelec, dvěma brankami se opět blýskl Josef Kurali



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér): Zápas se rozhodoval v prvním poločase. My jsme své šance neproměnili a v 35 min. jsme si dali vlastní gól. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, snažili jsme se vyrovnat, ale z brejku jsme dostali druhý gól. Pak jsme hru otevřeli, hráli na 3 útočníky a po dvou brejcích byli opět potrestáni. Dostali jsme lekci z produktivity. Nevypadá to s námi dobře, ale stále je o co hrát.




Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - D. Průdek [-] (80. D. Frnka [-] ) , M. Samborský [-] (69. J. Nejedlý [-] ) , M. Sládek [-] , P. Petkov [-] - A. Prokop [-] , T. Chromý [-] (80. M. Velát [-] ) , O. Bělohlav [-] , J. Stegbauer [-] - M. Svobodný [-] , V. Mráz [-] (69. V. Kotalík [-] ) -

TJ Spartak Trhové Sviny
M. Vrábek [-] - O. Kolář [-] , A. Perfoll [-] , M. Valut [-] , M. Švepeš [-] , J. Fabián [-] (56. J. Gažák [-] ) , L. Ebenhöh [-] , J. Kurali [-] , F. Štrachal [-] , P. Randa [-] (76. L. Gažák [-] ) , D. Brůha [-] (78. J. Šafránek [-] )

ŽK: 53. M. Svobodný , 71. D. Průdek .
Hráči zápasu: J. Kurali .
Místo: K. Újezd. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Studený Josef - HLADÍK Pavel, KNOTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.