Důležitý souboj zvládli domácí


Branky


0

Kamenný Újezd zaspal začátek a dvoubrankový náskok už se mu dohnat nepodařilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Důležité utkání týmů z pásma, které „smrdí“ sestupem do nižší soutěže, takové bylo utkání Krumlova B a Kameňáku. A pro domácí začalo o mnoho lépe. Už v 6. minutě se po několika přihrávkách dostal míč na střed velkého vápna ke Steinocherovi, který v zakončení nezaváhal, když se trefil přesně k Dudákově tyči – 1:0. A o pět minut bylo pro hosty ještě hůře. Jiří Carda využil okamžiku, kdy Dudák nedosáhl na centr mířící do šestnáctky a prosadil se doklepnutím míče do sítě na 2:0. Hosté korigovali ve 26. minutě, kdy využil domácí chybné rozehrávky Stegbauer a ten střelou z vápna překonal Kejšara. Kameňák mšl i další šance, jednu z nich neproměnil Kotalík. Jenomže domácí si chvíli před poločasovým hvizdem dokázali vzít zpět dvoubrankové vedení. Matěják se po individuální akci rozhodl ke střele z cca osmnácti metrů a bylo to už 3:1.

Na vyrovnání hosté nedosáhli...

Kamenný Újezd hrál ve druhé půli daleko častěji s míčem a chtěl s výsledkem něco udělat, bojovný tým trenéra Vaníka nemá ve zvyku se jen tak vzdávat. A v 57. minutě přišla dramatická zápletka, za Kejšarova záda se totiž trefil Píšek a rázem to bylo už jen o jeden gól – 3:2. Jenomže u tohoto stavu už zůstalo do závěrečného hvizdu. Krumlov se i nadále bránil a spoléhal na rychlé brejky, ale z nich si nedokázal nějakou finální přihrávkou vypracovat šanci vedoucí k definitivnímu rozuzlení zápasu. Kameňák v čele s neúnavným Stegbauerem tak žil až do poslední minuty, měl šance ke srovnání ale nakonec musel skousnout porážku…



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Karel Šíma (trenér): „V první půli jsme měli celkově navrch a třikrát jsme se brankově prosadili. Ve druhém poločase se nás Kamenný Újezd pokusil dostat pod tlak, což se mu povedlo a brzy snížil na rozdíl jediné branky. Pak už to z naší strany bylo odehrané ve snaze dostávat se do brejků, jenomže ty se nám nedařilo nějakým způsobem zakončovat. Hostům se vyrovnat nepovedlo. Byl to z naší strany velmi kolektivní výkon, ale výborně zahrál na beku Žilavý.“

TJ Sokol Kamenný Újezd
Jiří Vaník (trenér): "Zažili jsme tragický vstup do zápasu, kdy především naše obranná hra byla naivní a vůbec nic se nám nedařilo ani ve hře dopředu. V jedenácté minutě jsme prohrávali 2:0 a byli jsme na ručník. Poté jsme se přeci jenom probrali, podařilo se nám snížit na 2:1 a i nadále jsme se tlačili, i když trošku kostrbatě, do útoku. Dostali jsme se do dalších dvou šancí. Tu první Kotalík neproměnil a tu druhou zastavil nesmyslně praporek pomezního rozhodčího, delegovaného OFS ČK. V závěru poločasu jsme dali příliš mnoho prostoru domácímu hráči, který krásnou dalekonosnou střelou vrátil domácím dvougólové vedení. O přestávce byla v kabině menší bouřka, která náš výkon ve druhém poločase zvedla. Byli jsme aktivnější, dostali jsme domácí pod tlak, který vyústil ve snížení na 3:2. Bohužel nás v dalším průběhu utkání opět zradila koncovka. Dostali jsme se do tří až čtyř vyložených šancí, které ovšem gólem neskončily. Pochvalu zaslouží Stegbauer, který po celý zápas dřel a může být vzorem pro své, o mnoho mladší, spoluhráče a Píšek, který i se zraněním odvedl poctivou práci."



Místo: Český Krumlov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - BUMBA František, PETROUŠEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.