Matěják srovnal, Zliv poté přišla o Boubala


Branky


0

Utkání tabulkových sousedů začala Zliv tím nejlepším způsobem - brankou už ve 3. minutě utkání. Pak na dlouho Kejšar s Remtou své branky uzamkli. Ale nakonec Krumlov srovnal v 83. minutě Matějákem. Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích či oznámkujte jednotlivé hráče!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdlička poslal hosty do vedení

Hrálo se utkání, ve kterém se bojovalo prakticky o šest bodů. Zliv vstoupila do utkání lépe a hned v úvodu se dostala do vedeni důrazem Hrdličky. Ten využil zaváhání brankáře Kejšara, který po centru do vápna neudžel míč,  vypadl mu z rukou a Hrdlička doklepl do sítě – 0:1. Následně byla Zliv aktivnější, hrála agresivně a fotbalověji a Krumlov si dlouho nevěděl rady s hrou hostů. Domácí se začali dostávat do hry zhruba od 25. minuty, kdy se snažili rychle rozehrávat míče a dostávat do hry v útoku dobře hrajícího a zkušeného Peťuleho, ale bylo to bez vyložených šancí. Domácí hráli maximálně po vápno a gólman Remta byl zcela bez práce, zatímco Zliv v prvni půli byla nebezpečnějším týmem, zaslouženě vedla a mohla zvýšit své vedeni i na větší rozdíl, ale ve finální fázi jí chyběla přesnější finální přihrávka, například kdy ze stran šli do zajímavých šanci Uchytil nebo Maňhal. 

Domácí uspěli z přímáku

Druhy poločas začali daleko lépe domácí, kteří, vědomi si možného propadu v tabulce, začali hrát aktivně a vytvářeli si standardní situace, ze kterých hrozil opět hlavně Peťule. Od 60. minuty se hra opět vyrovnala, hrál se celkem koukatelný fotbal na obě strany, ale bez vyložených šancí. Když už se blížil konec utkání, rozhodčí před vápnem nařídil přímý kop, který hezky zahrál domácí Matěják přes zeď a vyrovnal na 1:1. Následně na to se do jasné gólové  příležitosti dostal opět zlivský Hrdlička, kterého vychytal domácí brankář Kejšar, který tak napravil v souboji se záložníkem zaváhání z první půle. Následovala série rohových kopu, která už na zasloužené remíze nic nezměnila.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Karel Šíma (trenér): "Po chybě jsme dostali úvodní branku, ve druhé půli se hra víceméně srovnala a nám se z trestného kopu podařilo vyrovnat. Bylo to vyrovnané utkání, Zliv měla fotbalově trochu navrch, ale zase nevyčnívala v tom smyslu, že by si vytvořila mimořádné šance. My příležitostí moc neměli, kromě gólové trefy jsme žádnou tutovku neměli. Byl to kolektivní výkon, dobře zahrála stoperská dvojice Vnuk - Jakeš."

SK Zliv
Julius Szabó (hráč): "Nastoupili jsme dobře, rychle se dostali do vedení a byli lepším týmem. Bohužel jsme selhávali ve finálních přihrávkách okolo vápna, protože Krumlov neměl v první půli vůbec nic a my mohli vést víc než 1:0. Bohužel druhá půle začala přesně opačně a byli jsme bez tempa, bojovnosti. Když jsme přestáli domácí aktivitu a opět začali hrát docela slušný fotbal, tak jsme si nebyli schopni vytvořit žádné šance. Ke konci zápasu jsme dostali gól v nejméně vhodnou dobu a na to přišli o vyloučeného Boubala, který nám bude dost chybět přísti týden. V závěru měl vyloženou šanci Hrdlička, ale vytáhl se domácí brankář. Myslím, ze remíza je zasloužená, ale pro nás bohužel málo. Nějak se nám vytratila disciplína a bojovnost z úvodu jara, díky čemuž jsme obrali o body první dva celky tabulky. Za dnešní výkon chci pochválit Hrdličku, který na levém halvu plnil perfektně defenzivní povinnosti, hrál s přehledem jeden na jednoho a zároveň se dostával do šanci, kdy dal i branku."



Místo: Český Krumlov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Syrovátka Jan - ŠÍMA Václav, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.