1:1
(0:0)
90. T. Tůma
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Očekávaný zápas vítěze nenašel - Lhenické zachránil chvíli před koncem Tůma!


Branky


0

Tak už ani Netolice nejsou na jaře stoprocentní, i když k dalšímu vítězství měly skutečně blizoučko, protože v 75. minutě se za ně trefil Hráč minulého kola Řehoř. Lhenice ale za minutu dvanáct našly odpověď...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhenicím první půle herně vyšla, ale gól tomu chyběl

Kdo s koho? Toto kolo k sobě svedlo několik soupeřů, jejichž setkání neslo přízvisko derby. Bylo tomu tak i v případě utkání Netolic a Lhenic. Pro hostujícího kouče Nováka pak bylo utkání jako Netoločáka zvlášť pikantní. Své svěřence nejspíše dobře namotivoval, protože ti byli v první půli lepším a aktivnějším týmem. Postupně se do šancí dostávali hned dvakrát Iliev, Prenner nebo třeba Mahák, ale Netolice i zásluhou brankáře Šandy odolaly.

Netolice neuhlídaly poslední útok

Druhý poločas zase pro změnu patřil domácímu celku. Lhenice se jen těžko dostávaly před bránu, i když jednu velkou příležitost Šanda krýt musel. Domácí ale nakonec svou převahu zúročili ve vedoucí branku. Michal Řehoř byl, stejně jako v minulém kole, opět připraven po zahrané standardce a rozradostnil v 75. minutě domácí příznivce – 1:0. Bojovné utkání na mokrém terénu pak směřovalo ke svému konci, když už v nastavení zahrávaly Lhenice přímý kop. Po něm vznikl v netolickém vápně obrovský závar a po několika dorážkách dotlačil míč do sítě stoper Tomáš Tůma a vyrovnal na konečných 1:1. Netolice tak na poslední chvíli přišly o třetí jarní výhru, Lheničtí vybojovali bod, ale i oni mohli cítit určitou pachuť – kdyby proměnili své šance v prvním poločase, mohlo být o osudu utkání rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Jiří Nárovec (trenér): "Jak hodnotit zápas, ve kterém přijdeme o výhru v nastaveném čase a ještě vlastní chybou? Ale bohužel, takový je fotbal. Z mého pohledu mělo tradiční derby nejen výbornou úroveň a slušnou diváckou návštěvu, ale především dva velmi rozdílné poločasy. V tom prvním byly lepší Lhenice, ve druhém zase my. Naši převahu jsme dokázali zúročit dobře zahraným přímým kopem, po němž nás Michal Řehoř dostal do vedení. Když už se zdálo, že získáme další tři body, tak jsme neubránili standardní situaci a po několika dorážkách umožnili soupeři vyrovnat. Velká škoda a zklamání, ale vzhledem k průběhu je remíza spravedlivá. Zápas nás stál hodně sil, kluci ho odmakali nadoraz. V rozhodujících momentech nás svými zákroky podržel brankář Petr Šanda, pochvalu si zaslouží také stoper Standa Šulc."

SK Lhenice
Zbyšek Novák (trenér): "Po pěti minutách úvodního oťukávání a vypracovali si do poločasu asi čtyři tutové šance, které jsme na mokrém terénu bohužel nevyužili. Druhý poločas jsme ale tahali za kratší konec, nebyli jsme schopní si pořádně přihrát a Netolice si vytvářely brankové příležitosti. My za celý druhý poločas vystřelili na bránu jen dvakrát. Po faulu jsme z dorážky trestného kopu inkasovali. Když už si Netolice myslely, že vyhrály, tak v 91. minutě vyrovnal ze skrumáže stoper Tůma, za nás hráč zápasu. Nakonec jsme tak spokojení s remízou, i když kdybychom po prvním poločase vedli 3:0, tak mohlo být po zápase."



Sestavy


1. FC Netolice
P. Šanda [-] - J. Lukáš [-] , S. Šulc [-] , M. Pešek [-] (90. D. Andres [-] ) , M. Řehoř [-] - P. Beneš [-] , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , J. Pivoňka [-] - V. Vlášek [-] (89. F. Rokůsek [-] ) , D. Reindl [-] (83. P. Reindl [-] ) -

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - L. Kopf [-] , T. Tůma [-] , K. Muška [-] - J. Beran [-] , P. Prenner [-] , M. Mahák [-] (46. J. Schön [-] ) , M. Bednár [-] , J. Růžička [-] - R. Iliev [-] , R. Pořádek [-]

ŽK: 40. J. Pivoňka , 41. J. Urban - 37. M. Mahák , 55. J. Beran .
Hráči zápasu: P. Šanda , S. Šulc - T. Tůma .
Místo: Netolice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klimeš Jiří - ŽUREK Roman, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.